Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Fara informatii


Recommended Posts

Am luat de la cienva niste suburi,si la unul din ele difuzorul nu este semnat.Stiu ca este chinezarie dar de un sub diy mai de amatori merge dar vreau sa stiu cat scoate,ohmi si ce mai e ca sa nu il pocnesc.Aveti idee cum pot afla?tot ce scrie pe el este "840" si este luat de la un sub e-boda.

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Pai ca sa ii aflii impedanta masoara-i rezistenta in curent continuu cu un ohm-metru si dup-aia o inmultesti cu 1.4-1.6 ca sa aflii impedanta sa aproximativ. Cu puterea e un pic mai complicat, poti sa iti dai seama uitandu-te la el(si tinand cont de faptul ca e chinezesc :smt003 ).

Link to comment
  • 1 month later...

Pai mai am unul si e tot chinezesc si scrie pe el 40 w.25 tot scate zic eu .Asa si asta.

Nu vreau sa par pe desteptul dar te-ai exprimat gresit, difuzoarele nu scot w ci consuma w si "scot" (produc) sunet masurat in decibeli. Daca difuzoarele alea sunt dintr-un sistem x.1 cel mai probabil sunt pe 4 ohm dar nu bag mana in foc. :yawinkle: Ciao!
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines