Guest dj_fly02 Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 trebuie sa trag un traseu lung de 50 de m de la dimmer pana la proiector (2000W) . ce cablu imi recomndati Link to comment
djdansmart Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Ce fel de cablu? Cablu de alimentare sau la ce te referi?? Link to comment
Guest dj_fly02 Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 cablu de alimentare c grosime Link to comment
Jimmy Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 presupun ca se alimenteaza la 220V. pune un cablu cu sectiune minima de 3.5mm patrati, ignifugat. Link to comment
Guest patratelh12 Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Merge si un cablu de 3 x 2,5 mm. Tine de voie 2 KW Link to comment
Guest Catalin_Gava Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 trebuie sa trag un traseu lung de 50 de m de la dimmer pana la proiector (2000W) . ce cablu imi recomndati Standard se merge asa: de la Dimmer se pleaca cu cablu tip Harting intr0o priza Harting si de acolo legi luminile, acuma tu s-ar putea sa ai iesire Shuko la dimmer si nu Harting. Un cablu cu o sectiune de minim 2.5 e ok. Dar de curiozitate unde amplasezi dimmerul de iti trebuie atata amar de cablu. :smt003 Link to comment
Dr.L Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 au disparut o parte de posturi,insa 2,5 e cel mai potrivit(si nu inifug,ca n-are de ce sa fie)oricum,tot cablul de la panoul de sigurante pana la bec trebuie sa fie de 2,5mm Link to comment
Guest asc444 Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Daca prin dimmer se intelege unitatea dmx de comanda, atunci 50 de m, ceea ce e foarte mult, este recomandat a se face cu cel mai bun cablu de microfon posibil. Cabluri standard sunt pana la maxim 20 m. Din cate poate cunosti, protocolul dmx permite inserierea luminilor, practic cablul il duci pana la prima lumina dmx ca si distanta de unitatea dmx.Prin dimmer eu inteleg ceva ce micsoreaza efectul luminos. E posibil sa o faci si prin alte cai fata de dmx. Link to comment
djdansmart Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Daca prin dimmer se intelege unitatea dmx de comanda, atunci 50 de m, ceea ce e foarte mult, este recomandat a se face cu cel mai bun cablu de microfon posibil. Cabluri standard sunt pana la maxim 20 m. Din cate poate cunosti, protocolul dmx permite inserierea luminilor, practic cablul il duci pana la prima lumina dmx ca si distanta de unitatea dmx.Prin dimmer eu inteleg ceva ce micsoreaza efectul luminos. E posibil sa o faci si prin alte cai fata de dmx.Dimerul este partea de putere..nu controlerul DMX!! Link to comment
Guest asc444 Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Sa ne spuna initiatorul topicului ce intelege prin dimmer.Poti alimenta lumina prin continuitatea diametrului firului din ea, iar controlul dmx precum am scris.Am moving head, strobo, ambele descarcare in gaze la puteri mari, am unitate dmx ce suporta minim 250 w. In lantul de lumini nu am nici un dimmer. Link to comment
Abram Burel Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Esti probabil cam tinerel si nu ai prins vremuri istorice ale iluminatului de scena.Dimmer-ul este un dispozitiv capabil sa varieze continuu intensitatea unei surse de lumina. Pentru DMX, 255 inseamna complet aprins si 0 inseamna stins. Orice valoare intre conduce la o lumina mai mica decat complet aprins, dar mai mare decat complet stins :)Chestia asta o puteai gasi si pe net Link to comment
Guest asc444 Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Pai nu asta am scris eu anterior?Si, prin dmx poti sa faci si aceasta. Intr-o scena dmx poti varia intensitatea luminoasa cum vrei.Si eu sunt pe net... Link to comment
Recommended Posts