Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

redresor puntru punte

Guest ge[]rge18

Recommended Posts

Guest ge[]rge18

sal!!!imi spuneti si mie cum arata un redresor pentru punte la un anplificator???stiti site-uri cu asa ceva care sa arate si poza acestuia????

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• csl1131

2

• RealAlex

1

• ALEKS

1

• andiy

1

www.google.com :d

L-ai ajutat foarte mult! Poate daca gasea, nu se mai afla in treaba pe forum!

redresor pentru punte la un anplificator

vrei sa spui redresor pt un amplif in punte!?! Spune mai multe despre ce anume te intereseaza! despre ce fel de amplif e vorba!

Si eu sunt de parere ca voia sa spuna punte redresoare (rectificatoare) pentru amplificator. Este cat se poate de simplu. Ori 4 diode asezate in configuratie de punte redresoare, ori piesa in sine care se chiama punte redresoare (cere-o la primul magazin de electronica pe care-l vezi in cale si vei vedea cum arata).

Redresor pentru amplificator in punte... acela este compus tot dintr-o punte redresoare si o serie de condensatori de filtraj, deci eu exclud aceasta varianta.

http://www.google.com si incearca sa cauti dupa "rectifying bridge"...

Succes!

• 2 weeks later...
Guest Al_dru85

Presupun ca iti trebuie pentru un amplificator mai puternic. Acestea sunt formate din niste diode care tin peste 3A, condensatoare peste 4000mf niste tranzitori pentru stabilizare ...(depinde de complexitatea lui)

Poti cuta pe Google insa poti sa cauti la rusi pe http://www.rambler.ru.Poti sa gasesti ceti trebuie :)

nu toata lumea stie rusa......unii nu inteleg nimic din e acolo...pentru multi rusa e cam ciudata..nu are caractere care le folosim in mod normal, etc...in fine, eu nu o inteleg...ceva in genul cum e chineza pt tine(si pt mine la fel)oricum pana acum sunt sigur ca a gasit ce a vrut...numa ca nu a mai scris...i-o fii fost jena.. :d