Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amp cu 6P14P

papelyno

Recommended Posts

Salutare dragi prieteni,cum sunt in concediu si afara te topesti iata ca m-am apucat de dimineata pe la 9 de un mic amplif mono preu cu 6N2P si final 6P14P (multumesc lui Cosmin 227 pt 6n2p donata),carcasa dupa cum se vede este de la o sursa pc,ideea ar fi sa fac 2 monoblocuri cu alimentare separata,deci mai am unul de facut.O sa desenez si schema folosita.Chiar acum cantaretii se dau pe difuzor din ea. :rock: PS: ce mi-a placut la carcasa de metal este faptul ca aduna f frumos punctele de masa deci exclus bucle.

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• papelyno

2

• pusttiu

1

Top Posters In This Topic

ce ai pus acolo e jumate din ce ai facut pina acum .(sau ce vinzi) dar pierzi o jumate de lampa. daca ai o schema cu o dubla trioda (folosita pe un canal) si un el84 posteaza sa vedem si noi. ar fi fost mai interesant sa folosesti diferite configuratii de trafuri SE pe el84 sa vezi care suna mai bn.... ( traf iesire rubin, temp, radio sau dc nu un traf HI_FI SE ADEVARAT) in cea stereo cele doua triode sunt folosite cite una pe canal. is curios unde incape traful de iesire si cel de alimentare in carcasa aia.... (recunosc ca si eu am fost tentat sa fac una stereo...dar era prea ighesuit pt mine :)) )

Trafo de retea este out side,trafo de iesire este de 9v (modificat) si tocmai ce a fost cosmin 227 pe la mine si mi-a adus 2 ecc83,evident una am pus-o la treaba si mere brici,evident ca nu pot face constructia MP3 am de gand sa fac 2 monoblocuri!!!Fiecare tub este realizat cu schema stock gasita la producator (aplicatia) si functioneaza perfect (cu 6P14P final) cu PL 84 face ca toti dracii cu toate ca schema tublui final este cea pt PL.Daca vrea cineva sa o cumpere este de vanzare evident,daca tot ai ridicat aceasta problema!!!,mamica ei este si ea lavanzare dar nu pe acest forum.PS: eventual ma gandesc sa pun tot ansamblul intr-o cutie cu difuzor (boxa).