Guest tape Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Buna ziua.Am si eu o problema cu televizorul.Nu mi se mai vede imaginea pe el, se vede doar o dunga :smt013 :smt022 Sunetul merge,se aude.Atunci cand il deschid face un pacanit. Link to comment
Guest tape Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Firma televizorului este PLATINIUM(nu stiu ce cod are).Azi de dimineata m-am uitat la televizor si mergea bine.Pe la ora 14 cad l-am redeschis,mi-a aparut acea dunga.AJUTORRRR:((((!!! Link to comment
mircea626 Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 tape ,citeste regulile acestei sectiuni inainte de a posta.pui un post dupa altul la interval de 2 minute :smt021 ce te astepti ,sa-ti spuna cineva sa inlocuiesti rezistenta x si gata...merge?deschide-l,masoara daca te pricepi si dupa aia intrebiprobabil ai defect in b.v. sau in b.o. depinde cum e dunga ,orizontala sau verticala Link to comment
liviucatalin_tv Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Da citeva detalii,daca vrei sa-ti raspunda un depanacios,daca nu, sa stii ca responsabil cu miracolele nu gasesti aici.Multumesc pt intelegere. Link to comment
Recommended Posts