Guest RIV2007 Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Ati folosit careva adaptor IDE-SATA pentru HDD ?Exista un asemenea conector sigur in privinta functionarii ?Cam ce preturi au asemenea dispozitive ?Merita investitia ? Link to comment
Guest dyavlo Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 de obicei se merita sa ai unul acasa , nu mai stiu ce viteza de trasfer ai pe ele , eu unul imprumutasem de la cineva un convertor sata-ata si nu era decat o placuta cu 2-3 mufe un ata un sata si eventual o mufa de alimentare, mergea destul de bine dar nu mai stiu cum erau facute conexiunele , daca detine careva sa-i dea un post :partyman: Link to comment
Vlad.Florin Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 in cite stiu eu (e posibilsa ma insel)din ide in sata nu exista adaptor doar din usb in oricare din cele doua Link to comment
Dr.L Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 esista si adaptor de la ide la sataexista si de la pci la sataprimul e vreo 50-60 ron,iar alalat vreo 60-80(din ce-mi amintesc,poate gasesti si la alte preturi,googaleste) Link to comment
Guest sorin6 Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 O poza face cat 1000 de cuvinte... adaptator ABIT... nu stiu insa unde sa il procuri in RO... pretul se invarte in jurul a 10 Euro... Link to comment
Blind Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 O poza face cat 1000 de cuvinte...La fel si o cautare pe google, "ide sata adapter".... Link to comment
quincy Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 O poza face cat 1000 de cuvinte... adaptator ABIT... nu stiu insa unde sa il procuri in RO... pretul se invarte in jurul a 10 Euro... adaptorul din poza insotea mainboard-urile Abit NF-7S,nu s-a gasit separat de vanzare Link to comment
Blind Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 E greu sa dati un search pe google...exemplu Link to comment
MifTy Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 E greu sa dati un search pe google...exemplu http://www.shopmania.ro/magazin~online- ... -crescatorio am cautat ceva vreme asa ceva... dar la scorurile alea mai bine iau naibii o placa de baza noua!!! :smt021 sau un hard SATA, dupa caz!! Link to comment
Recommended Posts