Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Adaptor IDE-SATA

Guest RIV2007

Recommended Posts

Guest RIV2007

Ati folosit careva adaptor IDE-SATA pentru HDD ?Exista un asemenea conector sigur in privinta functionarii ?Cam ce preturi au asemenea dispozitive ?Merita investitia ?

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Blind

2

• Dr.L

1

• Vlad.Florin

1

• quincy

1

Guest dyavlo

de obicei se merita sa ai unul acasa , nu mai stiu ce viteza de trasfer ai pe ele , eu unul imprumutasem de la cineva un convertor sata-ata si nu era decat o placuta cu 2-3 mufe un ata un sata si eventual o mufa de alimentare, mergea destul de bine dar nu mai stiu cum erau facute conexiunele , daca detine careva sa-i dea un post :partyman:

in cite stiu eu (e posibilsa ma insel)din ide in sata nu exista adaptor doar din usb in oricare din cele doua :)

esista si adaptor de la ide la sataexista si de la pci la sataprimul e vreo 50-60 ron,iar alalat vreo 60-80(din ce-mi amintesc,poate gasesti si la alte preturi,googaleste)

Guest sorin6

O poza face cat 1000 de cuvinte... adaptator ABIT... nu stiu insa unde sa il procuri in RO... pretul se invarte in jurul a 10 Euro...

Posted Image

O poza face cat 1000 de cuvinte... adaptator ABIT... nu stiu insa unde sa il procuri in RO... pretul se invarte in jurul a 10 Euro...

Posted Image

adaptorul din poza insotea mainboard-urile Abit NF-7S,nu s-a gasit separat de vanzare