paul14 Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Am gasit pe acasa niste integrate dar nu stiu ce fac si nu le gases datasheetPun 2 poze cu ele, iar la unu se vede din poza, pt celalalt va zic eu ce scrie pe el:TOSHIBA 702KTA7299P JAPAN(fix asa scrie pe el)Le puteti da de cap? Link to comment
wingless Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 paul din ce montaj sunt integratele. E un montaj simplu doar cu cateva piese discrete si integrat sau mai complexe? Detaliaza Link to comment
zal Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 E asa de greu sa cauti pe net? http://www.partsupply.in.th/lay_out_parts1/TA7299P.htm si M51011P e un c.i. preu FM cu reducerea zgomotului. Sau: http://www.ioffer.com/i/Louis-vuitton-LV-Monogram-M51011-bag-29310217 :smt005 Link to comment
paul14 Posted June 23, 2008 Author Share Posted June 23, 2008 merci Zal; eu am cautat pe niste site-uri cu datasheeturi si acolo nu am gasit nimic@wingless: montajul a fost unul mai complex cu vre-o 4-5 integrate si 2-3 placi, dar nu stiu ce a fost la origine pt ca l-am gasit la tzara taiat cu barda si bomfaieruacuma se poate face ceva cu aceste integrate? Link to comment
zal Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Numai cu c.i. final sa faci un amplif micut, celalalt nu ai ce sa faci cu el. Link to comment
wingless Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 De obicei vrei sa faci ecva si cauti integratele necesare nu ai integratele si vrei sa vezi ce poti face cu eledupa cum ai vazut din linkuri primul integrat este un amplificator audio deci poti sa vezi ce a ramas pe placa de circuit sa identifici piesele poate il poti folosi cu totul daca ai noroc ai un amplificator de 5W audio Daca ai placa taiata vezi ce trebuie sa adaugi sau scoti integrartukl si iti faci un circuit de la zeroParerea mea: pierdere de timp dar tu stii mai bine Link to comment
Recommended Posts