vio_gl Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 am probat un amplif cu semnal luat din placa de sunet,rezultatul am ars 2placi de sunet.acum as vrea sa realizez un montaj cu bufere ca sa nu mai ard placa de sunet ci sa ard buferele pe care doresc sa le realizez cu amplif operationale Link to comment
junior Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Nu cumva amplificatorul are sursa in comutatie iar PC-ul nu are impamantare ? Link to comment
Spitfire Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Fara suparare, dar ce crezi ca o sa auzi de la amp-ul ala???baga-i doi condensatori 0,22uF/1000V pe intrari, si cum spunea cel de mai sus, pune impamantare la carcasa PC-ului.Cat despre amplificatoare alimentate de la sursa in comutatie :violent2: :smt064 :smt021 Link to comment
vio_gl Posted June 22, 2008 Author Share Posted June 22, 2008 nu am folosit sursa smsps ci un traf dar ampul sa cam ars si mia dat cc pe intrare.eu nu mai am demult impamintare in casa Link to comment
Jules00 Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Pentru intrari de AF eu folosesc conzi de 1uF/250V nepolarizati luati din sursele ATX... Link to comment
Recommended Posts