Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta woofer 20 cm

Guest Lucian M

Recommended Posts

Guest Lucian M

Salutare si bine v-am gasit!Am un difuzor west 240w (cica :d), alim 4 si 8 ohmi, diametrul 20 cm, con plastic. Doresc sa-i fac o incinta pentru masina, trapezoidala (incinta, nu masina). As vrea sa nu ocupe loc mult in portbagaj, sa stea intr-un lateral). Am un amplificator de 100w pe 4 ohmi si 70w pe 8 ohmi (puterea reala cred ca e mai mica). Doresc sa fac incinta din pal de 18 mm, amplificatorul se poate incorpora (este pentru asa ceva) sau as putea sa-l tin sub scaun in masina (sa nu trag asa de multe cabluri in spate).Orice sfat imi e de ajutor. Multumesc!

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jimmy

1

• Mihai85

1

Top Posters In This Topic

poti sa-i faci o incinta inchisa, de aprox 16-20 de litrii, in forma de trapez dreptunghic in sectiune, numa sa nu te astepti la cine stie ce performante. am si io un dif pro-west, tot de 8" cu o singura bobina de 8 ohmi, si merge binisor cu un filtru trece sus setat la 50Hz inainte de amplif, si amplifu ii un TDA7294 alimentat la +/- 35V.

Guest Lucian M

Multumesc!Ma asteptam sa primesc sfaturi referitoare la incinta tip reflex, cum am vazut la multa lume. Cu o incinta inchisa, nu mai trebe tubul reflex si implicit scap de o munca (nu mai frezez pal-ul :d ). Inca o intrebare: trebuie ceva material fonoabsorbant montat in interior?