Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cresterea curentului de la 80 ma la 160ma


Guest cocotm

Recommended Posts

Guest cocotm

Am nevoie de ajutor insa nu stiu daca am postat unde trebuie.Folosesc pentru o aplicatie cu LED-uri TLC5904.Am 16 iesiri, 16 biti si curentul maxim este de 80mA.Am nevoie pentru alt tip de LED-uri ca sa am un curent pe fiecare iesire a TLC-ului de160mA.Nu gasesc alt tip de Ci cu aceeiasi parametrii ca si TLC5904 la 160mA.Nu stiu ce trebuie sa fac ca sa maresc curentul(m-am gandit la ceva amplificatoare de curent de tip TS616 dar au doar 2 iesiri.Eu pt aplicatia mea folosesc mai multe TLC-uri(vreo 80) si fiecare TLC are 16 iesiri deci mi-ar trebui cam 1280 de TS616.Si nu stiu exact daca o sa meraga.Sa inlocuiesc TLC-urile e f complicat ca practic inseamna sa modific tot proiectul.Astept un sfat, o sugestie.Va multumesc.

Link to comment
  • Replies 38
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest cocotm

Am incercat cu ULM2803 insa a scazut si mai mult curentul.De asemennea am incercat sa montez un tranzistor PNP si nici un efect.Aveam tot 80ma.Cu rezistenta in baza tranzistorului scadea un pic curentul, asa ca am eliminat-o.Mai astept sugestii.Multumesc.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines