Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzor P.AUdio G-1250 utilizat in subwoofer?


Recommended Posts

  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ti-ai dat raspunsul in titlul topicului.

 

 

...difuzorul potrivit, pentru aplicatia potrivita...

Am mai spus, asta e aplicatia lui indicata dar nu exclusiva. Pe el scrie FULL RANGE. Si apoi nu ma refer la un subwoofer pt sonorizari pro, ceva pt petreceri in casa, intr-un living room. De ce nu ar merge? E un difuzor care tinde spre hi-fi.
Link to comment

Are bas cat pentru o auditie normala, dar nu coboara destul de jos cat sa se cheme subwoofer.

Totusi raspunsul in frecventa este destul de bun sub frecventa de rezonanta (42Hz), iar pe site este tecut la categoria Woofers. Acuma sa fim realisti si sa analizam cate subwoofere multimedia scot sub 40 Hz? Foarte putine sunt alea si tot subwoofere se numesc. Constructia lor le impune aceasta denumire. Totul depinde de cum e proiectata cutia de rezonanta si de volumul ei. La 150 l poate scoate de la 33 Hz.
Link to comment

woofer nu e = cu subwoofersi multe d-alea multimedia sunt pocnitori si denumite subwoofer ca asa le cunoaste poporul,daca nu e cu sub,atunci nu merita sa traiascasi multe scot si sub 40,desi atenuatdin moment ce e full-range nu poate ocupa pozitia orcarui dif specializat pt o anumita gama de frecventeasa de ce nu ar merge folosit si ca tweeter,de ex? :rolleyes:

Link to comment

Din moment ce eu am doar unul, merge folosit intr-o singura boxa constr ca un subwoofer care sa redea numai basul si ceva din medii pe langa doi sateliti de medii-inalte. Daca as fi avut o pereche ar fi mers ca bas-medii in sateliti impreuna cu cate un tweeter fiecare, corect?PS - Ideea este ca acest difuzor poate reda basul de la 40 Hz in sus f bine pt sonorizari pro si ar putea reda bine banda de 30-40Hz comparativ cu orice difuzor mediu pt casa folosit ca subwoofer.

Link to comment
  • 2 weeks later...
Guest dr00py2nd

hehehe , vinzi diful ala ? G-1250 ? daca da cu cat :) mi-ar trebui pentru chitara :)Era sa uit , daca intri si vrei sa discutam despre tranzactie ma gasesti pe id-ul de mess care e identic cu username-ul meu de aici , merci :smt033 :smt035

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines