Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Elicopter


gogoo

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

vrei sati faci un elicopter cate componente ai din el mam documentat si eu (pentru un quadrocopter) era un site care avea schemelepoti sa cauti despre quadrocopter pagina principala si acolo era o galerie cu poze si scheme care includea si schemele de cablaj si de exemplu daca dadeai regulator de motor avea un link care te ducea la un magazin care iti punea exacte ce piese aveai nevoie pentru schema dar nu imi aduc aminte nici nu am timp acum daca te intereseaza sa caut pagina am sati raspund mai incolo dar sa-mi aduc aminte paginasper ca ai inteles

Link spre comentariu

diy nu inseamna ca se merita totul facut in casa.Poti cumpara din europa, o masinuta cu telecomanda ( st, dr, inainte, inapoi ), sau doua ( dar sa nu intefereze telecomenzile intre ele ) si astfel ai si telecomanda/receptorul si piese (roti dintate etc ) o gramada.

Link spre comentariu

Cu banii de pe masinute imi iau un elicopter radiocomandat pt amatori.Am incercat ieri sa fac eu o elice ca a unui elicopter vazut pe net,sa ii pun un motoras,un suport dar se invartea total aiurea.si de ridicat nici gand :d.VAd cum fac rost de niste bani si imi cumpar o telecomanda si un receptor si roti dintate mai am eu.SA vad ce pot face.

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

Am si eu o curiozitate...mi-am luat un elicopter (Dragon Fly) anul trecut cu doua elicii contratimp si una in coada pentru viraje...merge super,se inalta,dar...nu se deplaseaza inainte,am modificat pozitia acumulatorului,mai in fata pt a-i schimba centrul de greutate..dar nesemnificativ.Deci il pornesc si numai se ridica pe verticala,functie de curenti,se deplaseaza in diferite directii.Asa trebuie sa mearga? sau gresesc eu undeva?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Asa trebuie sa mearga? sau gresesc eu undeva?

Nu stiu, dar am avut un prieten care patea acelasi lucru. El zicea ca nu are comenzi pentru inainte. Ca sa inainteze cu elicopterul facea manevre repetate de urcare coborare.
Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
Vizitator RestRomania

salutare!am si eu o intrebare. cum calculati ce greutate va ridica motorul de la sol?se aplica formula cu V*I pentru a calcula caii putere si apoi tinem cont ca 1 CP = poate ridica 30 de cm 400g pe s? (1 Hp = 550 ft-lb per second) asta e formula care am gasit o dar nu era data o explicatie clara daca e pt ridicatul in genul unei macarale sau a unui elicopter)

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări