Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

comanda convertizor frecventa


Recommended Posts

buna ziua,as dori sa inlocuiesc potentiometrul ce modifica frecventa invertorului cu un montaj electronic care sa varieze tensiunea in plaja 0 -10 volti in 64 de pasi(sau mai multi).acest montaj sa aibe 2 butoane sus/jos .acest montaj s-ar pune pe intrarea analogica 0-10v a invertorului.

Link to comment
  • 4 weeks later...
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest mpintilie

Vrei sa obtii pasi precisi de frecventa?Ce invertor ai?Majoritatea invertoarelor au comanda direct din display-ul lor sa faca ceea ce vrei.Daca nu are atunci trebuie creat chestia aia de care zici. Aici nu stiu cum se poate face, nu sunt electronist.Dar daca ar trebui sa o fac totusi as alege un PLC ieftin cu o iesire analogica , si din logica fac plus/minus freceventa din cati pasi vrei.

Link to comment
Guest Paul Nadejde

Daca are shefu' tau bani hai ca iti vand eu unul. Daca nu are si vrei ceva simplu... atunci e mai complicat. In general iti trebuie un microcontroller. Cum le pun la toti clientii mei, dar aia n-au numai un motoras care face zvarrr, mai au pe langa asta si altceva.

 

Oricum, scrie-mi pe [email protected]. Si daca vrei sa il faci pentru tine acasa si daca vrei sa il faci lu shefu'. A, sau ia un easy800 de la moeller, da e cam scump pentru aplicatie.

Link to comment
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines