Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Akai cu dungi pe orizontala + bazait infernal pe fundal


Recommended Posts

  • Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1. Tv-ul are comutatorul de retea defect, pornirea si stingerea se face (facea) direct din priza.2. Nu am apucat sa schinb nici un condensator.3. Are aceleasi simptome cu semnal extern (am testat cu camera foto Canon - video si sunet de la un mp4 - audio). PS: Conectate la intrarile frontale, nu euroscart.4. Bazaitul ala enervant este usor influentat si de imaginea afisata.

Link to comment

Vezi ce e cu intrerupatorul de pornit oprit nu ai cumva contacte imprfecte pe acolo pe undeva,cum sint lipiturile?, pe direct? sau e blocat pur si simplu intrerupatorul? zgomotul nu e de fapt un tarait in zona intrerupatorului sau mufelor de retea?,verifica tot de la cablul de retea pana la puntea redresoare .

Link to comment

Nu stiu ce sa zic dar pare a ceva ... ori pierdere inalta tensiune ... ori contacte imperfecte pe retea ,dar daca zici ca asta ai verificat mai incearca si scoate si fisa trafo linii din traf si vezi daca nu e innegrit sau oxidat acolo.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines