Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Componente originale / false

Recommended Posts

Acum 3 ore, misuraelectronic a spus:

SINT  SCHIZOFRENIC 

Te-am luat, e? 

Am dublă personalitate și sunt pe cale s-o dobândesc pe a treia.

Tu? 

• 4 weeks later...

Buna ziua.

A mai luat cineva de la electronic service Arad circuite integrate stk?

Vreau sa repar o mica combiuta sony cu stk4182 ars si au acolodar nu stiu cat de bun este.

Sunt cele mai bune dacă nu le alimentezi sau dacă nu le duci la puterea maximă. 

Niște chinezării,  ce vrei mai mult...

pentru  linistea  ta  , iti  recomand  eu  ceva ... ia  si  intreaba-l  daca  are  cumva  pe  stoc  stk4192  cu  acelasi  sufix  ca  si  originalul  stk4182 din  Sony ... daca  are  cumva , atunci  vezi  cam  cit  costa  si  mergi  pe  acesta ...  in combinutza  Sony  va  fi  doar  un  pik  sub-alimentat , fapt  care  ii  va  conferi  o  lungire  a  vietii  , chiar  daca  este  cumva  vreo  panarama  China ... totusi  , pretul  spune  totul ...in  Germania  , in  secunda  asta  , cel  mai  ieftin  integrat OEM pt  Yamaha  costa  175 Ron  fara  transport ,  asa  ca  ...

procedeaza  ca  atare ...💀

Am observat ca are si stk4192.Am reusit azi sa vorbesc la telefon cu un domn de acolo.

Mi`a zis ca el lucreaza cu un depozit din Germania de acolo ia marfa si ca aceste stk sunt din vafere sanyo si nu nos

Nu stiu exact ce inseamna asta.

Acum 18 minute, eos a spus:

Am observat ca are si stk4192.Am reusit azi sa vorbesc la telefon cu un domn de acolo.

Mi`a zis ca el lucreaza cu un depozit din Germania de acolo ia marfa si ca aceste stk sunt din vafere sanyo si nu nos

Nu stiu exact ce inseamna asta.

Eu ma indoiesc sa mai fie vafere Sanyo pe undeva. Dar cine stie?? 

La telefon spune orice că sa vanda marfa. Dar daca ceri sa dea in scris probabil nu va mai raspunde