Guest Posted February 20 Share Posted February 20 Acum 3 ore, misuraelectronic a spus: SINT SCHIZOFRENIC Te-am luat, e? Am dublă personalitate și sunt pe cale s-o dobândesc pe a treia. Tu? Link to comment
eos Posted March 19 Share Posted March 19 Buna ziua. A mai luat cineva de la electronic service Arad circuite integrate stk? Vreau sa repar o mica combiuta sony cu stk4182 ars si au acolodar nu stiu cat de bun este. Link to comment
Guest Posted March 19 Share Posted March 19 Sunt cele mai bune dacă nu le alimentezi sau dacă nu le duci la puterea maximă. Niște chinezării, ce vrei mai mult... Link to comment
misuraelectronic Posted March 19 Share Posted March 19 pentru linistea ta , iti recomand eu ceva ... ia si intreaba-l daca are cumva pe stoc stk4192 cu acelasi sufix ca si originalul stk4182 din Sony ... daca are cumva , atunci vezi cam cit costa si mergi pe acesta ... in combinutza Sony va fi doar un pik sub-alimentat , fapt care ii va conferi o lungire a vietii , chiar daca este cumva vreo panarama China ... totusi , pretul spune totul ...in Germania , in secunda asta , cel mai ieftin integrat OEM pt Yamaha costa 175 Ron fara transport , asa ca ... procedeaza ca atare ... Link to comment
eos Posted March 19 Share Posted March 19 Am observat ca are si stk4192.Am reusit azi sa vorbesc la telefon cu un domn de acolo. Mi`a zis ca el lucreaza cu un depozit din Germania de acolo ia marfa si ca aceste stk sunt din vafere sanyo si nu nos Nu stiu exact ce inseamna asta. Link to comment
zsjkuki Posted March 19 Share Posted March 19 Acum 18 minute, eos a spus: Am observat ca are si stk4192.Am reusit azi sa vorbesc la telefon cu un domn de acolo. Mi`a zis ca el lucreaza cu un depozit din Germania de acolo ia marfa si ca aceste stk sunt din vafere sanyo si nu nos Nu stiu exact ce inseamna asta. Eu ma indoiesc sa mai fie vafere Sanyo pe undeva. Dar cine stie?? Link to comment
modoran Posted March 20 Share Posted March 20 La telefon spune orice că sa vanda marfa. Dar daca ceri sa dea in scris probabil nu va mai raspunde Link to comment
Recommended Posts