Guest Hammer Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 buna ziua , ash dori si eu daca, se poate si aveti un cablaj gata desenat pt acest amplificator si eventual o schema de lagatura in punte va rog mult:) daca se poate ca ,cablajul sa fie in punte ar fi mai cool..va multumesc. Link to comment
Haralambie Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Parca il aveam eu... :wink: Il caut si te anunt :roll: Daca vrei il am pe ala de la STk 456 Link to comment
roby_m Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Vreau eu cablajul la STK465 ! Tu l-ai facut? Link to comment
Haralambie Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 L-am gasit la electronics-lab!! 8) Uite aici site-ul: http://www.electronics-lab.com/projects ... index.html Link to comment
roby_m Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Ai facut amplificatorul? Cum suna? Ce dimensiune are radiatorul - se incalzeste? Link to comment
Haralambie Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Nu stiu cum o suna :shock: Dar daca e STK nu cred ca va "suna" cum "suna" un tda 2020 :lol:Si eu vreau sa ma apuc sa il fac I-ati un radiator de dimensiuni medii spre mari :wink: Eu o sa il pun intr-o carcasa de aluminiu si ii pun si un ventilator 8) Link to comment
Recommended Posts