Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pioneer CS - 7070


Guest slick89

Recommended Posts

Guest slick89

Hmmm..... va salut cu respect......de curand am auzit si eu aceste boxe... Pioneer CS-7070 la un pireten acasa ! Se aud destul de bine pentru o camera si m-am gandit,de ce nu, sa-mi fac si eu o pereche, dar cu difuzoare de la Paudio sau SAL (in caz ca o sa stau foarte prost cu banii) ! Acum nu stiu ce sa fac :smt017 ? Cu ce difuzoare sa incep ? Sa le fac tot fullrange sau sa fac 2 subwoofers(incinte VTP sper :smt007 ) cu hp-15w si sateliti ? HP-15w credeti ca e prea mare...?totusi as vrea sa fie un dif. profesional ! (Sper ca m-am exprimat bine....daca nu ... imi cer iertare )!Va multumesc anticipat !

Link to comment
  • Replies 21
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ceea ce ai ascultat tu si ceea ce vrei sa faci sunt 2 lucruri complet diferite. Dar complet complet diferite.Daca ti-ai placut CS-7070 atunci cauta sa-ti cumperi asa ceva.Daca nu fa ceva de 12"+driver ( pro ).Uita-te la Vasile pe site si spune-ne cam la ce te-ai gandit, si o sa primesti indicatii daca e bine sau nu. Spun sa te uiti tu si sa-ti alegi ceva ( evident, o sa ti se spuna aici daca e bine sau nu ) pt ca nu prea stie nimeni ce vrei. Sper ca intelegi la ce ma refer.

Link to comment
Guest slick89

dap...multumesc mult... in seara asta o sa ma documentez.... momentan sunt cu bacu , simulari, variante.....destul de putin timp pentru singuru hobby care il mai am :))

Link to comment
Guest slick89

M-am documentat cat de cat si nu am gasit nimic cu un Fs mai mic ca hp15w si sa se incadreze in acelasi pret...... boxele vor umbla : bairame...discoteci pe la tara....party uri in caminul cultural.... as incerca totusi un sistem,dar daca fac subwoffers cu hp15 , ce sa pun pe sateliti ? sa sune bine si sa nu fie foarte scump ?Am uitat sa mentionez (de fapt sa intreb): ca amplificator am un Technics SU-X501, e suficient pentru subwoofers? sau trebuie sa ma apuc si de un amplificator ! (nu am mai facut pana acum asa ceva deci.....)

Link to comment
Guest slick89

ok.. ms... o sa vad ce pot face.....pfff daca nu era bacul anul asta aveam cum sa fac toate astea....asa cu bacu nu am prea mult timp liber

Link to comment
Guest slick89

Cred k AV400 o sa l cumpar.... nu am timp sa l fac...macar cablaju cu componente si finali...la cutie vad eu :) ! Si pentru sateliti ? Ceva idei ? :prayer: (macar pentru ce difuzoare sa folosesc)

Link to comment
Guest slick89

Hmmm.... deci ma duce cam in 6 mil doar difurile+1 mil pt av400+pliwood (asta habar nu am cat costa)+filtre = deja nu mai fac calcule ca ma sperii :))... cred k ma duce in vre o 8 cu totu nu ? :smt013 Hmm in cateva zile cred ca fac rost de bani pt hp-uri.... 100% o sa ma tenteze sa ma apuc de ele :)) avand in vedere k am unde sa le fac :weedman: :weedman:

Link to comment

Sincer nu stiu de ce 8 milioane ti se par mult. In acest domeniu cat dai atata face.Chiat nu prea inteleg de ce vrei sa te complici cu sub + sateliti. Ai putea sa incerci C12-300MB + driver. Intr-adevar e o solutie mai scumpa, dar din moment ce vad ca o sa te ocupi de, sa le zic evenimente, o sa-ti scoti banii mai tarziu ;)Din cate tin minte CS-7070 e cu dif de 10" pe bas, medie de 4" si tweeter de 3" nu ?Si are o sensibilitate destul de mica ( parca 90 dB ).De ce nu ai precizat de la inceput un buget. Eu puteam sa cred ca ai la dispozitie chiar si 2000 de euro, si putea sa-mi recomandat seria de top de la 18 sound. ( nu am lucrat cu ele, dar oameni foarte capabili numai le lauda )

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines