Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtru Centru


Recommended Posts

Vreau sa fac un filtru pe 2 cai pt un satelit centru home made. Am facut rost de bobina pt bas,o rez 10w/3.9ohmi pt tw si un cond bipo 2.2uF/100v. Acum tre sa fac bobina pt tw si nu stiu cam ce valoare sa aiba.Bobina pt bas e de 0.53mH facuta cu sarma de 1.3mm. Condul e pt tw. Ambele difuzoare sunt pe 8ohmi.Ma gandeam la bobina pt tw sa aiba 0.1mH si sa o fac cu sarma de 1mm. E bine asa sau tre alta valoare.Wooferul e un tonsil gtc16, iat tw e tot un tonsil de 1". Astept si ceva sfaturi pt alte piese numai sa nu fie bobine k sunt greu de confectionat :smt003 rez e inainte de cond apoi vine tw in paralel cu bobina ce trebuie confectionata.

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

pai de-aia am apelat la voi k nu stiu la cat sa tai tw si wooferul. pe cutia wooferului scrie k urca pana la 5k si ma gandeam sa-l tai asa. dati si voi cu parerea despre bobina pt tw. filtru vreau sa iasa de ordin 2 si sa fie si usor de facut.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines