Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

SONY KV-21FX30K(FE-2)

kostel

Recommended Posts

Cred ca sasiu este FE-2.Are jungle MSP 3410GNu are culoarea verde si clipeste ledul de stand-by de 5 ori,in rest imagine bunaAs dori o schema si cam ce defect indica cele 5 clipiri ca nu am codurile de la SONY

• Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tavi

7

• kostel

5

• mircea626

1

• Nonny149

1

Ce amabil este Tavi.Ma indruma pe un site de unde nu poti da jos nimic pentru ca are anumite conditii care nu apar nicaieri.M-ai bagat in ceata de tot cu acest siteAm spus ca ledul de stand-by licare de 5 ori indicand un anumit defect(nu stiu ce defect)Un sfat cu ce indica si daca a mai intalnit cineva defectul

care e problema ta?trebuie sa fi logat pentru a putea vedea manualul servis unde sint trecute codurile de eroare.sau poate e mult prea greu pentru domnia ta sa faci lucru asta!!ce lenesi sint unii :smt021 chiar daca nu stiai ca tre sa fi logat ,ironia ta nu-si are nici un sens,puteai sa intrebi si gata.numai ca mura-n gura e mult mai usor

kostele , acum 2 luni stiai ca poti sta gratuit 12 luni pe forum daca pui scheme nu ai pus nici una , deja nu mai e liber forumulcumpara un dvd si ai acces 12 lunice vrei sa iti fac eu ?pana si nelu s-a abonat la mine si a luat toate dvd-urilenu pe el il batjocoreai ca e vai de el ?

Lamurit busteanModeratori amabiliMultam.In rest nu comentezNoroc ca unii desi nu mai sunt,raman aceeasi oameni amabili de la care ar trebui invatat cate cevahttp://www.paius.go.roTopic inchis

costel nu te supara dar ce vrei tu e deja prea mult:schema dedicata,si consultanta tehnica gratis.incearca si tu sambata.atunci se fac milostenii.

Toate schemele puse de Nelu pe site lui Tavi au fost din calculatorul meu si sunt ale mele

El nu a avut nimic

De abia acum a cumparat de la tine

Si tu ii dai voie sa ia scheme in baza materialelor mele

Daca vreti sa ma ajuta-ti bine, daca nu lasa-ti ironiile ieftine

kosele tata

traiti-ar Loganul

si televizorul cu jungla MSP

acum 2 luni am spus sa pui scheme pe forum ca sa poti avea acces

nu ai pus nici una

ce tot dai din gura ca sunt schemele tale alea care le-a pus nelu , frectii

si oricum minti

nelu a pus scheme luate de pe share ef ics ca le-am vazut eu , ce punea in ziua aia aparusera pe share , fics pics te crezi tu , dai din gura si esti la fel ca el , mult timp s-a crezut aici pe forum ca sunteti unul si acelasi

Daca vreti sa ma ajuta-ti bine, daca nu lasa-ti ironiile ieftine by kostel

care gaseste cele 4 greseli din aceasta fraza are o bere de la mine

Daca vreti sa ma ajuta-ti bine, daca nu lasa-ti ironiile ieftine[/b] by kostelcare gaseste cele 4 greseli din aceasta fraza are o bere de la mineDaca vreti sa ma ajutati,bine daca nu,lasati ironiile ieftine.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines