kostel Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Cred ca sasiu este FE-2.Are jungle MSP 3410GNu are culoarea verde si clipeste ledul de stand-by de 5 ori,in rest imagine bunaAs dori o schema si cam ce defect indica cele 5 clipiri ca nu am codurile de la SONY Link to comment
Tavi Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 pai nu e tubul daca nu are culoarea verde ? manualul e pus aici : http://forum.microprocesoare.ro/index.p ... 80#msg2780 Link to comment
kostel Posted April 20, 2008 Author Share Posted April 20, 2008 Ce amabil este Tavi.Ma indruma pe un site de unde nu poti da jos nimic pentru ca are anumite conditii care nu apar nicaieri.M-ai bagat in ceata de tot cu acest siteAm spus ca ledul de stand-by licare de 5 ori indicand un anumit defect(nu stiu ce defect)Un sfat cu ce indica si daca a mai intalnit cineva defectul Link to comment
mircea626 Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 care e problema ta?trebuie sa fi logat pentru a putea vedea manualul servis unde sint trecute codurile de eroare.sau poate e mult prea greu pentru domnia ta sa faci lucru asta!!ce lenesi sint unii :smt021 chiar daca nu stiai ca tre sa fi logat ,ironia ta nu-si are nici un sens,puteai sa intrebi si gata.numai ca mura-n gura e mult mai usor Link to comment
Tavi Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 kostele , acum 2 luni stiai ca poti sta gratuit 12 luni pe forum daca pui scheme nu ai pus nici una , deja nu mai e liber forumulcumpara un dvd si ai acces 12 lunice vrei sa iti fac eu ?pana si nelu s-a abonat la mine si a luat toate dvd-urilenu pe el il batjocoreai ca e vai de el ? Link to comment
kostel Posted April 22, 2008 Author Share Posted April 22, 2008 Lamurit bustean Moderatori amabili Multam. In rest nu comentez Noroc ca unii desi nu mai sunt,raman aceeasi oameni amabili de la care ar trebui invatat cate ceva http://www.paius.go.ro Topic inchis Link to comment
Tavi Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 va rog sa il ajutati pa amaratul asta , fie-va mila , dati-i si lui ceva pe gratis ca sa aiba putere sa se mai ia de nelu Link to comment
Nonny149 Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Lamurit busteanModeratori amabiliMultam.In rest nu comentezNoroc ca unii desi nu mai sunt,raman aceeasi oameni amabili de la care ar trebui invatat cate cevahttp://www.paius.go.roTopic inchiscostel nu te supara dar ce vrei tu e deja prea mult:schema dedicata,si consultanta tehnica gratis.incearca si tu sambata.atunci se fac milostenii. Link to comment
kostel Posted April 22, 2008 Author Share Posted April 22, 2008 Toate schemele puse de Nelu pe site lui Tavi au fost din calculatorul meu si sunt ale mele El nu a avut nimic De abia acum a cumparat de la tine Si tu ii dai voie sa ia scheme in baza materialelor mele Daca vreti sa ma ajuta-ti bine, daca nu lasa-ti ironiile ieftine Link to comment
Guest Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Vezi pdf-ul atastat.Insa si fara asta e destul de simplu ori tub ori final video .Fa o masuratoare incrucisata pe tubverde la rosu si invers si vezi ce se intampla .Vezi ce se zice si aici despre tuburi.viewtopic.php?f=17&t=26308&p=220113#p220113In final nu te supara dar cred ca " Nelu " it-i cam lipseste. Link to comment
Tavi Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 kosele tata traiti-ar Loganul si televizorul cu jungla MSP acum 2 luni am spus sa pui scheme pe forum ca sa poti avea acces nu ai pus nici una ce tot dai din gura ca sunt schemele tale alea care le-a pus nelu , frectii si oricum minti nelu a pus scheme luate de pe share ef ics ca le-am vazut eu , ce punea in ziua aia aparusera pe share , fics pics te crezi tu , dai din gura si esti la fel ca el , mult timp s-a crezut aici pe forum ca sunteti unul si acelasi Daca vreti sa ma ajuta-ti bine, daca nu lasa-ti ironiile ieftine by kostel care gaseste cele 4 greseli din aceasta fraza are o bere de la mine Link to comment
ion_vasile Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Pune o adresa de mail si i-ti trimit eu caetul service Link to comment
Tavi Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 sa ii muiem si posmetii cu un search pe google gasesti imediat pe prima pozitie locul de unde sa downloadezi gratis manualul : http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... 9cl10.html Link to comment
Sorin Schiriac Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Daca vreti sa ma ajuta-ti bine, daca nu lasa-ti ironiile ieftine[/b] by kostelcare gaseste cele 4 greseli din aceasta fraza are o bere de la mineDaca vreti sa ma ajutati,bine daca nu,lasati ironiile ieftine. Link to comment
Recommended Posts