Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

IDC2 si 16f873

iulisan

Recommended Posts

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• sofian

6

• iulisan

5

• Abram Burel

1

Top Posters In This Topic

picul ala mai are un VDD sau GND (vezi pdf)picul este programat in circuit sau nu ?da si tu mai multe detalii nu fi asa zgircit daca vrei sa rezolvi problema repede

Pic-ul nu e programat in circuit...pus in soclu tras fire si programat cu un willem 4.1 este ok , nu am nicio problema , in schimb cand acelasi pic il pun pe idc2 interfata nu-l vede.Deci de la pic la willem :pin 1 pic - VPP la willempin 19 pic - GND la willempin 20 pic - VCC la willempin 27 pic - CLOCK la willempin 28 pic - DATA la willemMultumesc.

Merci de raspunsuri "sofian" .Am facut acest lucru , am bifat dar tot degeaba....debifat am 3v si marcat am 5v , am tensiune continu pe pinul 1 minus 5v si pe 20 plus 5v ... pe programator imi apare o tensiune pe pinul 1 si pinul 19 cand ii dau identificarea picului...

verifica tensiune VPP in mplab (12-13v) merge si cu 9v am observatconecteaza si gnd(pin8)fire mici intre icd2 si PICaltceva nu pot sa-mi dau seamaPS.si nu trebuie sa faci poze la monitor, poti face captura daca tot ai PC

Mdah s-ar parea ca mai sunt si distrati care va solicita timpul in loc sa se concentreze mai mult...Unul dintre aceia sunt EU ! :smt013 SOFIAN multumesc MULT pentru ajutor , acest ultim post al tau a rezolvat problema ! :partyman:

Am si eu o intrebare: clona aia a ta, adica chiar cea pe care ai facut-o tu, merge cu vreun PIC?

Acum da :partyman: P.S. - am facut un printscreen la soft :supz: :rolleyes: