dosa Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 am un r-cd de masina " shov sx-6650 " si cand introduc in el un cd mp3 nu citeste nici jumatate din melodii.interesant este ca proprietarul a incercat mai multe feluri de cd-uri pe care le-a scris in format mp3 si nu au mers nici care...vedea aparatul doar 20 de melodiisau 43...etcam verificat ca melodiile sa fie in format mp3 si sunt mp3-uri.am pus un cd mp3 de la mine si mergea...am facut eu, pe calculatorul proprietarului un cd mp3 si tot nu citeste aparatul...daca cineva ma poate ajuta cu o sugestie... :prayer: Link to comment
rimache Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Incearca si cu cd-uri scrise pe alta unitate. Link to comment
dosa Posted April 14, 2008 Author Share Posted April 14, 2008 am pus un cd-u de la mine din masina scris pe unitatea mea si mergeam pus cd-ul din aparatul care nu merge si la mine in masina merge (pe cass-ul meu)care e explicatia? Link to comment
rimache Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Am patit-o si eu pe vremuri. Am observat ca unele unitati scriu "mai adanc" cd-ul, iar in acest caz sunt citite si de playerele "slabute". Celelalte nu. Cu ocazia acestei descoperiri mi-am cumparat prima mea unitate dvdrw :smt003 si am renuntat la cdrw-ul cu care nu reuseam sa-mi fac un cd pt masina. Link to comment
Sorin Schiriac Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 trebuie scrise cu viteza mica.al tau le citeste pe toate ptr ca laserul este mai putin obosit.depinde si de aparat,marca,fabricat in ...mai putin CHINA[care unele merg perfect iar unele citesc doua discuri si gata ]alt aparat Link to comment
Guest shoby Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 am si eu acelasi player, modelul exact si am avut aceeasi problema cu el. Treaba este ca are la numele melodiilor limita de caractere, adica dak numele unei melodii va depasi acea limita nu va fi citit de player. incearca sa scurtezi numele melodiei pna ala 20 si ceva de caractere, stergi chestiile alea de la sfarsit cu www.... si remix nu stiu de care si o sati mearga. Asa am facut si eu si merge perfect. Chiar dak este o firma fantoma, de care nimeni nu a mai auzit, este un player bun. BUcurate de el. eu sunt foarte multumit !!! Link to comment
ROBEERT Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Incercati sa reglati focalizarea laserului ( la scula cu probleme la citire ). Deci, reglati mai spre maxim. Link to comment
Recommended Posts