Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony KV-32FQ86k


Guest destrug

Recommended Posts

Guest destrug

Televizorul care credeam ca o sa ma tina o viata si-a dat obstescul sfarsit. Binenteles la 6 luni de la iesirea din garantie. Nu mai porneste. Incearca sa porneasca se aude sunetul dar cand sa apara imaginea se opreste si beculetul de standby clipeste de 16 ori face o pauza si apoi iar de 16 etc.

Am manualul de service unde scrie ca este PIP ERROR ce-o insemna habar n-am ca tipul asta nu are PIP. Din ce am mai navigat am dat peste un forum unde cineva a avut aceiasi problema si a rezolvat-o inlocuind IC mcz3001d de pe modulul D2. Am schemele la tot dar nu ma pricep sa pun aparatul de masura si sa vad ce e defect pe modulul ala. Mentionez ca si in perioada de garantie a facut figuri adica in timp ce functiona se oprea pentru aprox. o secunda apoi pornea singur. I-am chemat pe cei de la service care au masurat cate ceva si au zis ca e ok.

 

In afara de a apela la un service autorizat ce sfat imi dati, ca pe astia daca ii chem schimba modulul cu totul si cred ca e o caruta de bani. Sa incerc sa schimb mcz3001d ca nenea ala de mai sus? Ma gandesc ca chiar daca defectul e similar ar putea fi orice piesa de pe D2 inclusiv un traff urat rau.

 

http://www.agoraquest.com/viewtopic.php?topic=26672&forum=34 Aici este tipul cu problema similara si ac. model de televizor

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

daca nu aveti experienta necesara apelati la un specialist.defectele nu pot fi depistate si rezolvate intamplator.puteti incerca sa inlocuiti acea piesa dar nu puteti fi sigur ca de acolo provine defectul.si in plus exista riscul sa apara si alt defect cu sau fara vina dumneavoastra.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines