Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cuplare PC mixer.

GS

Recommended Posts

Salut!Am incercat sa cuplez un mixer Behringer Eurorack UBB 1002 la PC,dupa schema recomandata de programele audio cu care lucrez(Cakewalk Sonar,Cubase,Reason...),si chiar de producatorul placii audio,E-MU 0404(interrna PCI).Am cuplat "Line-Out"al interfetei la 2 canale ale mixerului,iar iesirea mixerului"Main Out",la "Line In"din placa audio.La cea mai mica incercare de crestere a nivelului sonor,se aude un tiuit ingrozitor,o reactie,ceva...Am citit si recitit help-uri si tutoriale si am ajuns la concluzia ca iesirea din mixer catre PC se face pe calea"AUX"pe care eu nu o am.Am incercat toate celelalte iesiri"Tape-out","Phones",cu acelas rezultat,tiuit.Deci,astept sfaturi ,ce as putea face sa improvizez o iesire"AUX"(si ce este aia?),prin care sa aduc mixerul in calculator!Multumesc anticipat.GS. :smt020

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zal

1

• GS

1

Top Posters In This Topic

Pai ai facut o bucla de amplificare, de aia tiuie, lasa numai iesirea mixerului pe intrarea pc, scoate iesirea pc de la intrarea mixerului. Probabil nu se ''pupa'' cele 2 componente.