AlpHso Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 As dori sa stiu ce metode mai economice sunt pentru a inregistra continu pe un pc tot ce se intampla intr-o incapere iar inregistrarea pt 24 ore sa nu fie de ordinul a zeci de Giga(adica ori sa fie de slaba calitare ori sa fie bine compresata)? Link to comment
ghimpe-- Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Incearca cu o camera IP care sa faca snapshot-uri la un interval prestabilit de tine. Camera faca snapshot atunci cand detecteaza miscare, apoi asteapta o perioada de timp(pe care o setezi tu) si asteapta iar sa detecteze miscare. Din experienta pot spune ca un interval de 1 secunda este perfect pentru supraveghere. O poza la rezolutie 640x480 ocupa circa 8k; in functie de cata miscare se inregistreaza creste si numarul pozelor, respectiv spatiul ocupat pe HDD. Link to comment
AlpHso Posted April 7, 2008 Author Share Posted April 7, 2008 eu ma gandeam la ceva de genu camera web si un program ceva pt ca nu o sa o folosesc mult timp numai cat prind hotzu ce-mi umbla prin camera cat timp sunt plecat de acasa iar partea nasoala e ca sunt plecat de acasa mai tot timpul. Link to comment
ghimpe-- Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 La camere web nu prea te pot ajuta, nici macar nu am asa ceva, si nici nevoie nu am... :smt012 Link to comment
vio2007 Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 ceva aici http://forum.softpedia.com/lofiversion/ ... 89638.html Link to comment
AlpHso Posted April 10, 2008 Author Share Posted April 10, 2008 Merci fain vio2007! Cred ca asta e ceea ce caut. Urmeaza sa prind intrusul si sa-l :smt021 Link to comment
one Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Eu amavut o camera web destul de slaba, dar avea un program de inregistrare care incepea sa inregistreze atunci cand detecta miscare.Ai putea sa cauti si tu o camera de acest tip.In general nu ajungi la zeci de giga, caci camerele web sunt slabe ca rezolutie, si poti seta un framerate mic. Link to comment
Recommended Posts