adi_0106 Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 de ceva vreme dracul de messenger ma scoate din sariteimi las mesaje de pe un id pe altul (am si eu 2 - ca toata lumea) si pe unul din ele (ala mai important) nu gasesc mesajelenu ma hackereaza nimeni - am schimbat parola de mai multe ori si tot asa se intamplaintre-timp mi-am reinstalat si winu` si tot asa imi facefolosesc mess 7.0 FULL - pe care il folosesc de multa vreme si nu a mai facut probleme pana acumaveti vre-o idee ? ce as putea face ? Link to comment
MifTy Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 nu cumva l-ai pus sa stearga automat offlineurile si ai uitat???era nush ce optiune pe undeva, o bifasem si eu din greseala, imi spuneau oamenii ca mi-au lasat offline, si pauza!!!!pana m-am uitat mai mult prin optiuni... Link to comment
adi_0106 Posted April 7, 2008 Author Share Posted April 7, 2008 nu am gasit nimiccred ca e o problema de la eiazi nu mi-au aparut off-lineuri ... dar aseara au aparut Link to comment
adi_0106 Posted April 10, 2008 Author Share Posted April 10, 2008 instalat mess 8 - gasit off-linekk de mess 7 Link to comment
Recommended Posts