trinetservice Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 am acest monitor care afiseaza ,, no optimum mode, recomended mode 1280x1024 60hz''si acest mesaj se plimba pe ecran,sasiul este GH17,singura memorie de pe placa digitalaeste un smd cu 8 pini A81SC.am gasit pe net ca ar fi identica cu S524A60X81am reusit sa o salvez si apoi sa o sterg cu un programator ELNEC ..a mers un timp cca 6 minute(imagine buna) iar apoi am ajuns la acelasi defect:NO OPTIMUM MODE ...apoi am sters din nou memoria, a mers iar un timp si iar am acelasi mesaj...NO OPTIMUM MODEma poate ajuta cineva?va multumesc Link to comment
Guest RUZIK41 Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Inscrie in memorie noua. Link to comment
Guest Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Schimba rezolutia si frecventa din computer la cat cere monitorul 1280/1024 /60 Hz si vezi daca se mai manifesta in acelasi fel. Link to comment
trinetservice Posted April 10, 2008 Author Share Posted April 10, 2008 am incercat ambele variante, nu vrea...banuiesc flashul intern coruptstie cineva cum pot rescrie acest procesor Novatek NT68F63L?nu am interfata samsung MT2031.Multumesc Link to comment
Recommended Posts