radianr Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Nu mai am logare automata la nici un forum, site etc. De fiecare data trebuie sa reintroduc NUME, Passw. Cum pot remedia?Sistemul meu are:-Internet Explorer 6 / Win XPPro SP2Si dupa reboot-are trebuie sa introduc din nou Nume, Passw. si sa bifez din nou "remember me...".Nu folosesc un prog. pentru log-are ci, in momentul intrarii pe forum (site), eram recunoscut ca utilizator.Multumesc. Link to comment
ghimpe-- Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Seteaza web browser-ul si/sau firewall-ul sa accepte cookie-urile. Link to comment
Blind Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Schimbi browserul cu opera/ff/altul si iti salvezi parolele. Dai ctrl+enter cand intri pe o pagina care are campuri de user+pass si te-ai logat :yawinkle: Link to comment
radianr Posted April 1, 2008 Author Share Posted April 1, 2008 Multumesc pentru sfaturi. Poate nu am fost destul de explicit: logarea automata a functionat perfect. Dintr-odata, FARA SA SETEZ SI/SAU sa umblu la "ceva", fara sa instalez sau sa dezinstalez vreun program, nu a mai functionat. Deocamdata nu vreau sa-mi schimb browser-ul. Link to comment
Guest emiltudo Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Majoritatea atacurilor (viru?ilor) vin datorit? g?urilor de securitate I.E. D?-i totu?i o ?ans? lui Mozilla Firefox Link to comment
Guest Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 cel mai probabil tu sau vreun coleg de-al tau care s-a logat a dat :Never ask me to remember any more passwords..." Link to comment
Administratori Badman Posted August 19, 2008 Administratori Share Posted August 19, 2008 Si dupa reboot-are trebuie sa introduc din nou Nume, Passw. si sa bifez din nou "remember me...". cel mai probabil tu sau vreun coleg de-al tau care s-a logat a dat :Never ask me to remember any more passwords..."II cere :weedman: Link to comment
Recommended Posts