Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pioneer VSX-916 vs Yamaha RX-V361


Recommended Posts

ce parere aveti care dintre cele doua renteaza? Ce nu inteleg este puterea la ambele 100W/canal hm... mi se pare cam exagerat. Ca calitate cred ca au ambele calitate. Pretul nu ma intereseaza asa de mult, insa cerparerea celor care au avut contact cu asemenea aparate.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Puterea e cat scrie pe ele(RMS si la o impedanta pe care o regasesti in cartea tehnica) insa la receivere nu e foarte bine dimensionata alimentarea(cumva se intelege ca nu o sa ai niciodata puterea maxima pe toate canalele).Hm... de ce nu arunci un ochi prin alte curti(daca nu sunt problema banii). HK, Onkyo, Marantz cred ca sunt mai bine dimensionate decat cele alese de tine... Iar din cele 2 eu cred ca as opta pentru Yamaha.Am vazut in unele magazine Domo(sorry de reclama) AVR-693 de la Jamo la un pret imbatabil(7 mil). Cred ca ar fi o buna alegere daca mai e pe vreun raft(nu se mai produce).

Link to comment
Share on other sites

Multumesc pt. parere, eu am optat pt Pioneer mai ales ca l-am gasit la un pret super ieftin.Mai am uh H/K AVR20 care ca putere este net superior Ca si pioneer ca si yamaha.Din pacate ce se fabrica acuma la H/K este made in china. Pe Pioneerul meu scrie made in Malaesia nu stiu cum sta treaba cu Yamaha. Ce imi place la pioneer este la partea de reglaje are o multime la partea audio.

Link to comment
Share on other sites

Revin cu o mica completare la partea de putere, Pentru o camera de 30 mp este mai mult decit suficient cit poate un Pioneer sau Yamaha sau alte marci de renume asta daca stai la casa, cine locuieste in bloc e problema cu vecinii mai ales daca are si un subwofer bunicel :smt021 In orce caz o scula cit de cit buna incepe de la 1000 de euro in sus asta numa amlifu. Dar dupa spusele altora cit dai atita face.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines