Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme cu un cordless


Recommended Posts

Salut, am un telefon cordless HITEL model Voice Express 930 si este destul de dragut. Problema mea este ca nu stiu cum sa-l programez ca baza sa intre in legatura partea mobila. Pe spatele bazei se gaseste un comutator care poate forma un cod de 8 biti si o cupla cu 8 pini. La partea mobila se gaseste numai o cupla asemanatoare tot cu 8 pini.

Am format tot felul de coduri si nimic. Am facut un cablu de date cu 8 fire care l-am cuplat si la baza si la mobil. Cind am alimentat baza se face un transfer de date intre ele si apoi apare un semnal acustic.

Din acest moment cele doua jucarii functioneaza bine cu conditia ca sa nu se ia alimentarea bazei. In concluzie baza este cea care primeste codul sau datele. Aveti idee ce pot sa fac. Stiti si voi ca se mai ia curentul, si atunci nu mai functioneaza nimc. Astept cu interes sugestii si va multumesc.

Link to comment
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines