Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema cu placa de baza


maarius66

Recommended Posts

Buna ziuaAm un calculator cu o placa de baza model: KM400-M2 care scoate cate un bip la 3 sec o data...fara sa apara nimic pe monitor...Am decuplat HDD, placa video, ramii... am lasat doar procesoru pe placa de baza insa a fel face(1 bip cam o data la 3 sec..)Ma puteti ajuta cu o sugestie cam ce ar putea fi defect?...(sa fie placa de baza?)Sursa de alimentare e buna...Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

aaaa nu cred ca e placa de baza daca ai scos tot de pe ea si tot bipaie ! :smt005 acum serios sa zicem ca placa e buna (ce conteaza ce e dus exact la ea) daca ai ramul dus sau video ea tot bipaie (chiar daca e scoasa respectiva componenta sau afumata) singura posibilitate e sa incerci la alta placa (de care esti sigur ca e buna ) tot ce ai dat jos de pe vechea placa .DAR AI GRIJA ! eu am pus pe o fosta mea placa un proc. de la un pieten care nu stia daca mai e bun (nu era bun-am tras eu concluzia la final),pe urma cand am incercat sa pornesc sistemul cu procul meu se bloca imediat dupa aparitia logoului de la ASUS .dupa resetarea BIOS-ului si scimbarea windows-ului a plecat fara probleme :weedman:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines