sosoi Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Ma poate ajuta cineva cu o schema la acest televizor?Intentia mea e sa iau lampile din finalul audio si sa imi fac ceva separat dar nu stiu ce lampi sant acelea ca nu mai scrie nimic pe ele :( :( :(sau daca mai are cineva acest TV prin "muzeul sau" poate ma ajuta si pe mine sa sa recunosc tipul lampilor Link to comment
MishuL Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Ar trebui sa o am pe acasa.... pe shasiu sunt 2 placi de cablaj, nu? Link to comment
sosoi Posted February 21, 2005 Author Share Posted February 21, 2005 Pai TV-ul ar arata cam asa cablaj partea cu componente (lampile care m-ar interesa ar fi alea 2 mai "curate" din stanga) Arata asa pentru ca a stat muuult timp prin garaj :oops: :oops: Link to comment
cav Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 pcl86 = trioda + pentoda pl 84 = pentoda finalanu stiu ce ai mai putea face cu ele = nimic Link to comment
sosoi Posted February 21, 2005 Author Share Posted February 21, 2005 In momentul in care l-am pus in garaj TV-ul mergea bine de ce nu as mai putea folosi acele lampi ?? :?:Din motivul ca arata cum arata?? :lol: :lol: Link to comment
MishuL Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Daca tzi se pune pata sa-l arunci dupa ce scotzi ce vrei din el, sa-mi zici shi mie.... vezi ca de maine pana sambata n-o sa fiu pe sarma.... Link to comment
MishuL Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 La loc comanda... vad ca eshti din Iashi :? .... Da' de ce vrei sa-l eviscerezi? La tzara sunt f. bune cand vine curentu' cu cocoloashe, shtiu din proprie experientza (adica eu sunt lamparu' care se mai uita inca la TV cand restu' lumii plangea cu astea moderne, arse, in bratze....)Doneaza-l shi tu pe la tzara..... Link to comment
sosoi Posted February 22, 2005 Author Share Posted February 22, 2005 Pai la tara a fost ultima oara dupa care l-am adus acasa si l-am depozitat prin garaj vreo 3-4 ani. La tara au TV, noroc de magazinele second hand ca asa au si taranii televizoare acu Da' de ce vrei sa-l eviscerezi?Cum am mai spus, as vrea sa fac un amp... cu lampile din finalul audio ca is curios cum ar merge cu semnal din PC Link to comment
Recommended Posts