Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

automatizare usa

Guest Diurpaneus

Recommended Posts

Guest Diurpaneus

am si eu o intrebare...mi-am luat un videointerfon care are si "buton de deschidere a usii", poate careva sa-mi dea schema dispozitivului de deschidere a usii????

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...
Guest SORIN COLCERU

Daca ai probleme cu deschiderea yallei iti scriu cum se pot rezolva ele in cazul in care apare o incompatibilitate intre consumul electromagnetului si iesirea de yalla a videointerfonului:depine de varianta de deschidere a videointerfonului care poate fi de 2 tipuri1-la apasarea butonului sa se inchida un contact ''chior'';2-la apasarea butonului sa apara o tensiune la iesirea de yalla si sa deschida usa.pentru varianta 1 nu trebuie decat sa inseriezi cu contactul ''chior'' o sursa de alimentare aditionala si yalla astfel incat la apasarea butonului sa se deschida yalla.pentru varianta 2 poti sa pui yalla direct la iesirea de yalla a vint. dar atentie la consumul electromagnetului pt. ca deobicei mananca cam 1A sau 2A si iesirea videoint.nu debiteaza mai mult de 600mA.in cazul asta pui un releu care va fi comandat de iesirea videoint. si apoi faci acelasi circuit ca la varianta 1 intre contactul releului ''chior'' ,sursa aditionala si yalla.sper sa-ti fie de folos informatiile de la mine bafta !