Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

adrese magazine electronice


Guest anton marcel

Recommended Posts

Guest anton marcel

Am o statie 2*35W Electronica Industriala de foarte mult timp. Am probleme cu potentiometrele. Doresc adrese din Constanta, Bucuresti, Braila, Galati (acolo am prieteni, dar nu sunt pasionati de electronica), pt a cumpara potentiometrele amplificatorului. (schema am gasit-o si pe acest site, o am si acasa).Potentiometrele sunt: 1) potentiometru volum 2*100 kohmi liniar (in schema e cu priza, dar nu cred ca se mai gasesc, asa ca poate fi si fara priza);2) potentiometru balans 2*5 kohmi liniar ;3) potentiometru inalte 2*100 kohmi liniar ;4) potentiometru joase 2*100 kohmi liniar . Deci imi trebuie 3 potentiometre de 2*100 kohmi liniari si unul de 2*5 kohmi liniar.Problema ce imi apare: Eu vreau potentiometre din acelea mai mari (acum sunt mai mici, eu am nevoie de unele mai mari, cum se fabricau acum mult timp) care sa si sustina preamplificatorul. Am primit din Constanta potentiometrele, dar sunt de dimensiuni mult mai mici. Unde mai pot gasi potentiometre mai mari ? (cum am specificat mai sus)Daca poate cineva sa ma ajute si este dispus sa mi le cumpere si sa le trimita prin ramburs, as fi recunoscator.Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

ce au dimensiunele fizice ale unor potentiometre cu "sustinerea preamplifurilor"?mari sau mici, daca valoarea rezistentei este buna singurul inconvenient apare la montarea lor pe placa si implicit in ansamblul mecanic existentsucces!

Link to comment
Share on other sites

  • Administratori

Daca poate cineva sa ma ajute si este dispus sa mi le cumpere si sa le trimita prin ramburs, as fi recunoscator.

Unde sa le trimita ramburs ??? Trece-ti locatia
Link to comment
Share on other sites

Guest anton marcel

Eu locuiesc intr-un oras mic, Fetesti, din judetul Ialomita. Adresa completa o voi oferi in privat.

 

Ceea ce vreau eu se afla aici. Eu vreau cum este cea mare, nu cea mica.

Posted Image

Link to comment
Share on other sites

ce probleme au cele vechi?daca problema e cu pelicula de carbon, se poate inlocui cu una similara de la un putzometru simpluputina indemanare nu stricadaca nu, se pot monta si cele de facatura mai micaspor!!!

Link to comment
Share on other sites

Inainte de a inlocui putometrii, mai ales cei din preul de tonuri, ai incercat sa schimbi si saraciile alea de condensatori electrolitici, ca de multe ori iti fac figuri gen pocnete si deplasari ale difurilor cind actionezi putometrii. Iar pe acestia sa-i cureti cu gaz pe care sa-l injectezi inauntru cu o siringa.Nu e nici o problema daca ai gasit altii cu alte dimensiuni, poti sa faci cu sirme legaturile la placa si pe ea sa o prinzi cu altceva de sasiu.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines