Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Adaptor composite-vga


djvas

Recommended Posts

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ceea ce vrei tu este destul de complicat. Adica de fapt nici n-am intzeles, ai nevoie de un convertor video-complex la VGA sau invers? Tehnic, amandoua sunt la fel de greu de realizat, ai nevoie de convertoare de frecventza mare shi rezolutzie de asemenea.Ca o paranteza, daca ai nevoie de VGA la video-complex ca sa legi TV-ul pe ieshirea calculatorului, eu am o gasit o solutzie aproximativa. Este un soft POWERSTRIP, cu ajutorul caruia potzi "trage" soft de frecventzele de cadre/linii ale unor placi video (daca te lasa driverul) pana ajungi la 15.6Khz/50Hz/ intretzesut, caz in care legi placa video pe intrarea RGB a TV-ului. Deci n-ai nevoie de nici un adaptor (in afara de cablu VGA-peritel).

Link to comment

Se pare ca nu m-am exprimat eu corect in ceea ce vreau. Deci , am nevoie de un adaptor de la video complex la VGA , idee e ca vreau sa leg o camera video care scoate video complex direct la un monitor . Camera este in sistem PAL.

Link to comment
Guest eugenro2001

Ceea ce vrei tu se face cu ajutorul unor CI specializate la fel cu cele folosite in tunerele TV pt PC. Cele mai cunoscute sunt Brooktree 848 dar ma indoiesc ca este prea simplu.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines