Guest dorutudj Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 am 2 difuzoare straight'in moonrock s3 300, nu reusesc sa gasesc nicaieri date despre ele, ma poate ajuta cineva cu constructia unei incinte pt masina, am stricat o coala de pal, am facut 2 cutii si sunau infect, am luat ca model un bass auto magnat care avea difuzoare cu diametru de 24 astea au 30 cm, insa sunau aiurea, va multumesc, am postat si poze cu difuzoarele in cauza Link to comment
Guest dorutudj Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 nimeni nu poate face nimic pt problema asta, cineva ma sfatuit sa fac o cutie de 300 litri, e mult sau putin pt difuzoarele incauza? Link to comment
Administratori Badman Posted February 29, 2008 Administratori Share Posted February 29, 2008 Fa boxe inchise de 30-40 de litri, vor merge OK Link to comment
Administratori Badman Posted February 29, 2008 Administratori Share Posted February 29, 2008 am uitat sa zic, sa pui fonoabsorband din belsug Link to comment
radue Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Eu sustin ideea lui Vasile. :smt006 Link to comment
EmyRulz Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 300 litri e inumam pt 2 difuri de 12" mai ales de masina. Pt. a face o incinta calumea ai nevoie de parametri T-S. In caz ca nu ii gaesti pe net esxista pe aici un tutorial pentru masurarea lor. Daca as fi in locul tau as vinde difuzorele si as cumpara unul si bun la care sa ii stiu parametri si la care producatorul recomanda niste proiecte de incinte. Link to comment
Guest dorutudj Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 cred ca am gresit eu , era vorba de 30 litri, sincer nu prea le-as vinde, am pus un difuzor de asta intr-un tub de magazin si suna de rupea masina in doua cu un singur difuzor, nici nu stiu cum sa fac. problema e ca nu gasesc un tub exact la diametrul difuzoarelor, cel care l-am gasit era un pic mai mare Link to comment
EmyRulz Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Daca iti placea cum se aude tubul respectiv poti sa ii iei volumul si dimensiunea portului si faci o incinta paralelipipedica care are acelas volum. Link to comment
Guest dorutudj Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 am inteles, pana la urma ar suna mai bine oare cu, cutia inchisa? cum e bassul mai puternic? Link to comment
radue Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Fa bassreflex daca vrei sa sune tare, iar daca vrei calitate faci incinta inchisa. Link to comment
Guest dorutudj Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 m-am lamurit cat de cat, acum imi poate spune cineva care sunt dimensiunile pentru o incinta de 30 litri? si eventual geometria ei pt bass reflex Link to comment
stefanev Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 pai il faci in ce forma vrei formula de calcul cred ca o stii: L x l x h (pt formele simple) Link to comment
Recommended Posts