Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ma poate ajuta cineva cu o incinta auto

Guest dorutudj

Recommended Posts

Guest dorutudj

am 2 difuzoare straight'in moonrock s3 300, nu reusesc sa gasesc nicaieri date despre ele, ma poate ajuta cineva cu constructia unei incinte pt masina, am stricat o coala de pal, am facut 2 cutii si sunau infect, am luat ca model un bass auto magnat care avea difuzoare cu diametru de 24 astea au 30 cm, insa sunau aiurea, va multumesc, am postat si poze cu difuzoarele in cauza

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Badman

2

• radue

2

• EmyRulz

2

• stefanev

1

Top Posters In This Topic

300 litri e inumam pt 2 difuri de 12" mai ales de masina. Pt. a face o incinta calumea ai nevoie de parametri T-S. In caz ca nu ii gaesti pe net esxista pe aici un tutorial pentru masurarea lor. Daca as fi in locul tau as vinde difuzorele si as cumpara unul si bun la care sa ii stiu parametri si la care producatorul recomanda niste proiecte de incinte.

Guest dorutudj

cred ca am gresit eu , era vorba de 30 litri, sincer nu prea le-as vinde, am pus un difuzor de asta intr-un tub de magazin si suna de rupea masina in doua cu un singur difuzor, nici nu stiu cum sa fac. problema e ca nu gasesc un tub exact la diametrul difuzoarelor, cel care l-am gasit era un pic mai mare

Daca iti placea cum se aude tubul respectiv poti sa ii iei volumul si dimensiunea portului si faci o incinta paralelipipedica care are acelas volum.

Guest dorutudj

m-am lamurit cat de cat, acum imi poate spune cineva care sunt dimensiunile pentru o incinta de 30 litri? si eventual geometria ei pt bass reflex