vikvn Posted April 11 Share Posted April 11 va salut putin ajutor va rog ptr cei ce se pricep la videointerfoane doresc sa achizitionez acest produs ptr o casa dar nu mi dau seama cum voi deschide poarta din exterior ?! va multumesc https://www.a2t.ro/interfoane-videointerfoane/kit-videointerfon-hikvision-ds-kis704ey-aluminum-2-mp-wi-fi-microfon-difuzor-touchscreen-pe-2-fire-ip65-ik08-montaj-aparent-incastrat.html Link to comment
CATO Posted April 11 Share Posted April 11 Se pot conecta mai multe dispozitive pentru deschidere. Amprentă, cartele de acces, aplicație mobilă. Vb cu cei de acolo să îți prezinte produsele compatibile. Îți pot asigura și montajul, dacă este necesar. Link to comment
spirica Posted April 11 Share Posted April 11 Acum 7 ore, vikvn a spus: dar nu mi dau seama cum voi deschide poarta din exterior ?! va multumesc Conexiunea se realizeaza prin Wi-Fi sau prin cablu pe doua fire, ceea ce simplifica instalarea si configurarea. Monitorul interior permite controlul de la distanta al usii, iar aceasta poate fi deschisa fie direct de pe monitor, fie prin intermediul aplicatiei mobile, oferind flexibilitate si accesibilitate utilizatorului. Camera video are un unghi de vizualizare larg, de 133° pe orizontala si 82° pe verticala, oferind o acoperire extinsa a zonei de acces. Asa scrie acolo, ca se deschide cu aplicatia de pe telefon. Asa inteleg eu. Link to comment
CATO Posted April 11 Share Posted April 11 (edited) Pe lângă asta se pot atașa ce am spus mai sus. Dacă se duce curentul și bateria ai șanse să sari gardul, dacă o fi gard. Trebuie să poți deschide încuietoarea în caz de avarie. Ar trebui sa fie pe NC când este alimentată. Cei mai în măsura să îți explice sunt cei de acolo. Cumperi o singură dată tot ce este necesar. Poți găsi și în alte părți, acest sistem, la un preț mai bun. Edited April 11 by CATO Link to comment
Recommended Posts