moska2003 Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Am vazut pe un site romanesc http://www.bobtech.home.ro/ SmartLight - Reglarea iluminatului cu telecomanda Dar nu arata schema Are cineva dintre voi ceva de genul asta???As fi interesat Link to comment
deejay2k1 Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 hai sa punem noi una la punct.....dc. punem 5 capete la un loc, ar trebui sa-i dam de cap. propun un pic 16Fxxx Link to comment
bogdan_ Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 si eu lucrez la asa ceva. am mai postat inainte pe forum, despre un dimmer cu pic.partea de HW am facut-o aproape toata(schema). mai am de lucru la software, dar din cauza unor olipiade trebuie sa aman terminarea proiectului pana dupa vacanta.dupa aia sunt si eu f dornic sa lucram impreuna. pentru dimmer foloseam 2 canale, deci inlocuia un intrerupator dublu. fiecare dimmer avea adresa pe 7 biti, deci 128 de dimmere puteau fi puse. comunicarea era radio. m-am gandit si la implementarea a ceva IR, care ar fi fost mai ieftin si mai simplu. folosesc un PIC16F628cam atat....daca mai aveti sugestii.... Link to comment
Recommended Posts