Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce imi recomandati ?


ciup

Recommended Posts

Sper sa nu fie problema ca am deschis un topic nou dar m-am gandit ca sunteti mai in masura sa imi dati niste sfaturi.Vreau sa achizitionez un sistem 5.1 pt PC si sunt in dilema pe langa faptul ca nici nu dispun de prea multi bani asadar din ce am certetat pana acummam oprit pe Genius 5.1 150W RMS din lemn nu mai stiu exact care model ...al carui pret mediu de 300 RON se invarte in jurul sumei de care dispun eu. Astept sugestii si recomandari de la voi .Multumesc

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply
  • 3 weeks later...
[Genius-ul respectiv este are cel mai bun raport calitate/pret/quote]

Un gunoi. :smt021

Am vazut in Carrefour cu 299 lei, are radiatorul negru cu lamele de pe spatele subwooferului din...plastic!!! :smt077

Demential!!!Inauntru, mai mult ca sigur, TDA2030 sau alta javra de intejaf :smt003

Link to comment
Share on other sites

Nu stiu ce ai vazut la Carefour, dar Genius-ul ala, este bun, eu am vazut, l-am testat(de revelion), ce sa zic are si putere si calitate, si radiatorul nu-i din plastic :), e aluminiu, poate ce ai vazut era ceva contrafacut.

Link to comment
Share on other sites

Am avut Genius 5.1 de lemn si dupa cateva saptamani le-am dat. Nu au radiator din plastic dar nici nu sunt cine stie ce.Aveau un sunet ca de butoi de la subwoofer sunet foarte obositor si de care nu reuseam sa scap indiferent cum as fi reglat equalizer-ul, volumul sau cum le-as fi pozitionat prim camera.Au transformatorul subdimensionat, e pe infasurare o siguranta termica. Am auzit la mai multi ca li s-a ars siguranta. Si sistemul pe care l-am vandut eu a patit asa ceva un an mai tarziu.Nu-ti recomand sa le cumperi. Mai bine ia-ti ceva de putere mai mica si de calitate mai buna.

Link to comment
Share on other sites

Pai pana la urma am cumparat Logitech X-530 5.1 ,putere 70W RMS in total , sunt multumit pentru o camera de 3 jumate pe 4 + ca subwooferul l-am pus intr-un coltz mai camuflat si se mai amplifica basu , dar totusi patesc urmatorul lucru : din cand in cand sa zic asa la cateva ore se aude un sunet in toate boxele de genul unei pocnituri.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines