Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Toshiba 32WA3B63DG

tiby_1981

Recommended Posts

Buna ziua,am televizorul de mai sus echipat cu sursa !7IPS62 si placa de baxa 17MB171,defectul iniatial a fost mesajul de .....RUNNING OUT OF STORAGE care aparea si dispare in coltul de sus,dupa foarte multe sapaturi am gasit un soft care are functioneaza,telecomanda functioneaza am imagine corecta insa este rasturnata,eticheta pt display este VES315WNGS-2D-N52 ,display-ul este LSC320AN10-H03 sostul gasit este pt display VES315WNGB-2D-N52 la.

Cred ca am gasit profil pt diplay-ul meu insa nu il pot incerca deoarece nu pot intra in meniu service,combinatia MENJ4725 sau MENU 9301 nu functioneaza.

Cum se intra in menu service la acest tip de televizor,pe internet nu gasesc foarte multe detalii legate de acest lucu.

610186791_1531376148154189_3646573581121095439_n.jpg

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tiby_1981

8

• iuliantv

4

• yokoono

1

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu rezolvi nimic din meniul service. Profilul de panel nu cred ca ai. Nu cred ca a gasit cineva modul de salvare si rescriere a profilelor la aceasta placa. Nu trebuie sa fii suparat. Nu esti singurul care a scris soft pentru panel VES315WNGB-2D-N52 in loc de VES315WNGS-2D-N52. Iti trebuie un soft full pe care eu nu-l am. Mai asteapta. Poate alt coleg are si te ajuta.

Acum 30 minute, tiby_1981 a spus:

Televizor reparat prin izolarea pinului de lvds select (in acasta configuratie este legat la masa)si alimentarea lui de la o sursa exterioar de pe placa de baza

611664039_1814516325868642_6595477913619406354_n.jpg

315VESWNZHZ01FL3_WXG_D_X_F0_V_171_V2913 - Copie.ini

Chiar acum, iuliantv a spus:

daca aveti ,rabdare,verificati cu acesta modificat,daca nu-l citeste,stergeti Copie din denumire

Acum 15 minute, tiby_1981 a spus:

multumesc insa l-am inchis si cred ca il las asa poate cu alta ocazie,apreciez efortul.

ok

bine ca s.a rezolvat

de unde aveti profilul?

cum a fost citit?

cum a fost scris?

nu prea mi.au cazut prin mana si poate voi experimenta,cand voi prinde unul

daca displayul e hd 30 pini poate fi pinul 9 sau pinul 21 in functie de configuratia pinilor

deci e al 9 pin dupa alimentare

sant 4 de + si 4 de gnd,cateodata sant doar 3 de gnd dar intotdeauna e pinul 9 dupa alimentare ,din stanga sau dreapta

setarea se face printr-o comanda data de procesor,ori 3v2 ori la masa gnd,se poate face si ,,mecanic,,ca in cazul dv

sau hardware cum se spune,daca nu se stie varianta software,dar sant unele gen lsc320...de la samsung unde trebuie alt mod 

pe un site rusesc l-am gasit listat pt acest tip de placa de baza,l-am descarcat pt test,a fost scris prin usb operation,display-ul era hd ready,lvds sel era pinul 9

Acum 36 minute, tiby_1981 a spus:

pe un site rusesc l-am gasit listat pt acest tip de placa de baza,l-am descarcat pt test,a fost scris prin usb operation,display-ul era hd ready,lvds sel era pinul 9

ok

multumesc

era curios cum se extrage din tv