frici Posted January 5 Share Posted January 5 Recunoaște cineva acest modul ,modificat? As avea nevoie de schema ori ajutor. Link to comment
ionut120v Posted January 7 Share Posted January 7 e o sursa auxiliara,scoate 12 v daca o bagi in priza? Link to comment
frici Posted January 7 Author Share Posted January 7 Salut, urmează sa ma ocup de ea....revin! Ma gandeam ,poate dau de schema....dar fara rezultat. Link to comment
Dj_Dog Posted January 7 Share Posted January 7 Aia este o sursa cu acumulator de back-up si se foloseste in sisteme de interfon, cctv sau alarme Nu este un ups! Link to comment
ionut120v Posted January 7 Share Posted January 7 (edited) Am doua UPS Effecta HF inverter care au cate un modul asemanator cu acela pe post de charger, in principiu pot fi reparate, am mai reparat, in primul rand electroliticele schimbate daca nu e bubuit nimic, atentie la unele am gasit scurt in primar deoarece chinezul a incrucisat capetele si nu a bagat varnis pe ele. Edited January 7 by ionut120v Link to comment
frici Posted Thursday at 04:13 PM Author Share Posted Thursday at 04:13 PM E al lui un prieten ,nu-i al meu! Atata mi-a zis ca i-a " explodat " acumulatorul....dar a functionat ani la rând . La centrala are o pompa mica la 12V. Iar cand se lua curentul tinea apa in circuit ,fara alte masuri. ( de gen " scos jarul din centrala") Link to comment
ionut120v Posted Friday at 04:11 PM Share Posted Friday at 04:11 PM (edited) Atunci este ce spune @Dj_Dog, ce fel de acumulator este acela ce a explodat, plumb,(AGM, GEL) litiu ion,LFP? in caz ca s-a intrerupt bucla de control a tensiunii daca o bagi in priza fara sarcina se distruge. Eu as incerca astfel cu tensiune de alimentare reglabila cu instrumentul de masura legat la iesire, cresc alimentarea, daca tensiunea la iesire nu se stabilizeaza la cel mult 14 v (12 v scrie pe ea) e defecta. E un defect destul de dificil, mai simplu cauta alta pe la firmele de pun alarme si camere, e ieftina. Edited Friday at 04:12 PM by ionut120v Link to comment
frici Posted Friday at 06:05 PM Author Share Posted Friday at 06:05 PM Salut, acumulator de masina a fost care a explodat... Link to comment
Recommended Posts