Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

sinudyne

gheo23

Recommended Posts

Nu cunosc sasiul! SAA 5531ps/m4/012B, PCF 8582c si-i spune Sinudyne 14312 Jazz Tv.Am facut ceva sapaturi pe site-uri dar...un dump, cineva , cumva.Rog!Multumesc.

• Replies 17
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• but

7

• gheo23

4

• maresmircea57

3

• mariancalinescu

3

• 1 year later...
  • 3 weeks later...

Am primit telec. functioneaza normal ,dar nu pot programa.Cu + si - prog.trec prin toate, din + si - vol ar trbui sa intru in menu, dar nu-mi permite decit la comutarea limbei si normei.La prog. auto sau manuala nu schimba nimic.Cum pot intra in menu service? Multumesc.

Posibil sasiu CTS-AA si functioneaza cu P1696.Parca ti-am mai spus in urma cu citeva saptamani ca dai prea putine date despre tv-urile pe care vrei sa le repari.

Aceasta este telecomanda originala. Pentru a intra in meniul de cautare, se apasa in acelas timp pe cele doua taste (care se gasesc sub capacelul care se deschide) Cele doua taste sant, prima de sus din stanga si prima de sus din dreapta. Apoi se apasa pe tasta cu sageata. Pentru memorare se apasa din nou pe cele doua taste.

Se pune pinul 7 al procesorului la masa si apare un "S" pe ecran. Va complicati cu tot felul de telecomenzi scumpe cand P1696 functioneaza bine si la CTS-AA si CTN-BB.Pentru cautare programe se apasa tasta install (romb).

Pentru a accesa meniul service, sant doua posibilitati: Se pune pinul 7 al procesorului la masa, pe ecran aparand litera S. Si a doua modalitate, se trece televizorul pe programul 75 si se apasa simultan tasta OSD pe telecomanda si MENU pe televizor, timp de cel putin 4secunde. Dupa ce apare litera S(adica televizorul este in modul service) pentru afisarea completa a meniului service se apasa tasta OSD pe telecomanda. Selectarea se face cu Pr+ sau Pr-. Reglajele se fac cu Vol+ sau Vol- Pentru memorare se apasa una din tastele MENU, OSD, sau INSTALL(de pe telecomanda) Iesirea din service se face oprind televizorul din intrerupator.