roadrunner Posted December 11, 2025 Share Posted December 11, 2025 Acum 1 minut, silmicii a spus: Consider superior multor carti canonice modul in care explica AI- ul diverse chestii.Va le mai incurca pe ici pe colo pt ca nu i- ai pus tu intrebarea dandu- i suficiente detalii ori ca inca viseaza e partea a doua. atunci merita toti banii. RR Link to comment
Guest Posted December 11, 2025 Share Posted December 11, 2025 2 hours ago, roadrunner said: Dumitru, o sa ajungi sa vorbesti singur, da' poti sa-ti mai faci un user si sa-ti dai like-uri ca sa nu-ti pierzi motivatia. RR Ce ai patit omule de te tii scai de mine? Nu mai ai somn sau erectie din cauza unor postari pe forum? Ai firma de condus, subiecte de prezentat pe YT, o familie de intretinut si tu dai in clocot la postarile unui om 9n varsta si cu destule probleme de sanatate? Dl. Vali, fa ceva cu individul asta, spunei si administratorului. Vad ca ai mai gasit o victima, ia-l tare ca pare la fel mult sub nivelul tau. Iar asta cu datul singur like-uri cam depaseste o limita de interactionare intre oameni necunoscuti si care nici macar nu s-au intalnit vreodata. Astept sa vad ce zice Vali si pe urma o sa primesti un set de urari speciale. Si ca sa ramanem pe subiect, tot cu AI-uri. Link to comment
silmicii Posted December 11, 2025 Share Posted December 11, 2025 Nu prea inteleg de unde atata suparare... Link to comment
roadrunner Posted December 11, 2025 Share Posted December 11, 2025 (edited) Ti-am scris ce se intampla daca ignori pe toti, ajungi sa vorbesti numai tu cu tine, si e OK sa nu ma intelegi gresit, dar e un dezavantaj ca nu se mai schimba idei (sau daca nu vezi pe unul care converseaza cu altul nu are inteles dialogul ca vezi franturi) - era doar o sugestie. Acum mi-e clar ca vezi ce scriu, cu toate ca ai pus screenshoot ca ma ignori, ca la gradinita frate. RR PS - Sa nu ma intelegi gresit, nu conteaza daca citesti ce scriu eu, dar conteaza daca cineva zice o treaba si face alta treaba. Deci daca vrei sa ma ignori (in sensul sa nu vezi ce scriu esti liber s-o faci, nu e nici o suparare) dar nu poti sa zici ca sunt invizibil si sa te enervezi ca am scris ceva. Trebuie sa te hotarasti clar daca ma igori sau nu, ca amadoua nu prea sunt posibile. Uite ti-am dat si un like, sa fie de la mine, mi se pare interesant ce scrii si nu te ignor (de fapt n-am ignorat pe nimeni niciodata) zambim si mergem mai departe. RR Edited December 11, 2025 by roadrunner 1 Link to comment
Guest Posted December 11, 2025 Share Posted December 11, 2025 (edited) 22 minutes ago, roadrunner said: Acum mi-e clar ca vezi ce scriu, Nu vad d-le ce scrii dar forumul indica doar ca ai postat dar ca am ales sa nu citesc. Si am vazut ca tot apare, uneori de 3 ori la rand, si am zis sa vad ce tot insisti. si am dat exact peste aia ca imi dau lick-uri singuri si mi-a cam sarit mustarul. Edited December 11, 2025 by miticostin12 Link to comment
roadrunner Posted December 11, 2025 Share Posted December 11, 2025 (edited) Citat Nu vad d-le ce scrii dar forumul indica doar ca ai postat dar ca am ales sa nu citesc. Si am vazut ca tot apare, uneori de 3 ori la rand, si am zis sa vad ce tot insisti. si am dat exact peste aia ca imi dau lick-uri singuri si mi-a cam sarit mustarul. pai atunci care-i treaba? ai ales sa ma ignori da' vrei sa vezi ce am scris? aici nu te mai poate ajuta nimeni, nici Vali. Motivul pentru care am scris e ca tot maresti lista aia de persone ignorate si la un moment dat nu vei mai intelege ce se scrie. (daca faci fast forward) - nu ca ar conta foarte mult, dar nu cred ca functioneaza strategia asta, dar pana la urma fiecare cu ale lui. RR Edited December 11, 2025 by roadrunner Link to comment
Guest Posted December 11, 2025 Share Posted December 11, 2025 (edited) 36 minutes ago, roadrunner said: ai pus screenshoot ca ma ignori, ca la gradinita frate. Daca nu intelegi sa nu mai interactionezi in niciun fel cu mine. Si nu mai imi da mie sfaturi, foloseste-le in familie. Pai de ce am dat titlu "se prezinta"? Sa pun ce spune el din interactia cu mine. Daca gasiti ceva interesant, puteti sa-l comentati la topicul celalalt cu AI. Aici am trisat un pic sa folosesc memoria forumului pentru ca gasesc mai usor decat in calculator. Si cine este copil, ce treaba are DAC08 cu ChatGPT? ******************** EDIT/ citat: Motivul pentru care am scris e ca tot maresti lista aia de persone ignorate Da..., e imensa! Edited December 11, 2025 by miticostin12 Link to comment
roadrunner Posted December 11, 2025 Share Posted December 11, 2025 (edited) Acum 52 minute, miticostin12 a spus: Si cine este copil, ce treaba are DAC08 cu ChatGPT? daca citesti, da nu o faci decat cand iti convine, am cerut unui moderator sa stearga partea aia. Citat PS - ps i-am stricat omului thread-ul cu DAC08... aici e loc de citate din AI nu stiu ce-mi venii mie cu electronica. Daca un moderator doreste sa le stearga sun absolut OK. Pana la urma discutia mea cu @silmicii era despre AI nu despre DAC08 (a lunecat tangent dar asta se poate corecta si a revenit la subiect un pic mai jos) dar alegi selectiv numai ce-ti convine De fapt vrei un thread unde sa posteze numai unii si deloc altii, din pacate nu cred ca e posibil si nici normal. RR Citat Esti din alta categorie fata de Luceafarul din Buzau, asa ca ma limitez sa te asez la Ignore. eu am luat de bun ce ce-ai scris. (Luceafarul din Buzau ?) asta m-a facut sa scriu. Nu prea facem ce zicem, e din seria "hold my beer". Nu conteza, bine ca citesti ce scriu, ca fara mine "viata e pustiu". (glumesc, evident) Edited December 11, 2025 by roadrunner Link to comment
Guest Posted December 11, 2025 Share Posted December 11, 2025 Nu prea intelegi, am citit un post pt.ca te vedeam mereu cu activitate. Pt. discutii despre AI este un topic special. Si nu vreau ca altii sa nu posteze deloc, daca au alte versiuni de raspunsuri GPT la intrebari mai bine puse, sunt bineveniti. Link to comment
roadrunner Posted December 11, 2025 Share Posted December 11, 2025 (edited) Acum 11 minute, miticostin12 a spus: Nu prea intelegi, am citit un post pt.ca te vedeam mereu cu activitate. Pt. discutii despre AI este un topic special. Si nu vreau ca altii sa nu posteze deloc, daca au alte versiuni de raspunsuri GPT la intrebari mai bine puse, sunt bineveniti. pai hai sa ne intelegem, daca pui un citat din AI (care pana urma e o opinie ca nu are valoare de fapt) si cineva are o parere diferita sau trage o concluzie in urma citatului respectiv nu poate sa scrie? nu cred ca asa functioneaza un forum. Fa-ti un blog, inchide-o comentariile si posteaza liber ce vrei ca nu-i nici o problema, da nu poti sa te superi ca cineva posteaza la un topic de ChatGPT despre chatGPT si sa amenininti cu administratorii de cate ori nu-ti convine ceva. RR Edited December 11, 2025 by roadrunner 1 Link to comment
silmicii Posted December 11, 2025 Share Posted December 11, 2025 Domnul a spus ca ma ignora si pe mine...Daca ne ignora, apoi sa ne ignore, daca nu, poate raspunde cum doreste.Cam multa drama... Link to comment
misuraelectronic Posted December 12, 2025 Share Posted December 12, 2025 Acum 20 ore, roadrunner a spus: Dumitru, o sa ajungi sa vorbesti singur, da' poti sa-ti mai faci un user si sa-ti dai like-uri ca sa nu-ti pierzi motivatia. RR ... maaaaare adevar grait-ai stimabile ... Chapeau ! Link to comment
Guest Posted December 12, 2025 Share Posted December 12, 2025 10 minutes ago, misuraelectronic said: ... maaaaare adevar grait-ai stimabile ... Chapeau ! Inca o data se vede ca esti doar o ...... care latra la umbra atacului altuia. Si este normal, probabil dupa ce atatia colegi au scris ca folosesc in mod util AI,ai realizat ca atacul initial nu este decat o mizerie a unuia care se crede prea destept ca sa foloseasca o facilitate noua. Hai sa nu zici ca le scot de la mine, pun cea mai recenta afirmatie a unui coleg: ***************** Pt unii geniali AI- ul asta va fi mereu o prostie pt altii o sursa de cunoastere rapida.Teoria ca ne prostim de la folosit atata chatgpt e asemanatoare cu aia ca nu mai suntem mesteri adevarati pt ca nu mai stim sa facem cu barosul pe nicovala o potcoava sau un cutit, ca nu mai stim sa facem arcuri si sageti si focul cu cremene. ************************* Si alta in domeniul in care tu esti expert--transformatoarele: ************************* in loc sa mai bat gura pe forumuri sau cu altii despre lucruri pe care le stiu doar o mana de oameni dintre cei cunoscuti de mine, l- am pus pe chatgpt sa imi faca o groaza de calcule despre transformatoare de iesire pt amplificatoare cu tuburi, lucru pe care inainte aveam incredere sa mi- l faca doar domnul &vera care mi- a si proiectat cateva trafuri de iesire la marea arta ************************* Probabil o sa intelegi mai greu pt. ca puteai citi ce i-am scris colegului: despre AI era un topic unde fiecare isi spunea parerea si multe se contraziceau. Asa ca am zis sa spuna singur GPT cum functioneaza. Deci nu vorbeste nimeni cu nimeni, eu vad niste pareri ale colegilor mai interesante si i le transmit GPT. Cine cu cine vorbeste? Macar ai inteles cat au evoluat AI-urile de cand a inceput subiectul despre ele pe forum? Ca cei care lucreaza la ele vand variante personalizate cu milioane in timp ce tu traiesti de azi pe maine ca urmare a depanarilor in electronica care sunt muribunde? Link to comment
roadrunner Posted December 12, 2025 Share Posted December 12, 2025 (edited) Acum 55 minute, miticostin12 a spus: Asa ca am zis sa spuna singur GPT cum functioneaza. si ti-a zis? Ca eu chiar stiu cum functioneza ca m-am ocupat serios de domeniul asta ani de-a randul si am mari rezerve ca-ti poate spune cum functionaeaza (nu e ca nu vrea, nu stie) Nu stie cum e cum e construit (nu e self aware) si nu se pricepe la partea de jos (low level) eventual o sa-ti spuna ce scris e pe undeva intr-o documentatie, asta in cel mai bun caz, ma indoiesc ca e pusa la liber pe undeva. Evident poti sa incerci sa deduci din raspunsuri dar vei fi subiectiv, suspicios si cu bias-uri personale, asa suntem toti (de la mama natura) Sa presupunem ca ar fi "self aware" si ti-ar spune, crezi ca e cineva pe formul asta care ar intelege profund (in detaliu) cum functioneaza? De fapt testezi reactia lui la diversi stimuli si incerci sa faci reverse engineering, ca si cand discuti cu un om si incerci sa intelegi cum functioneza creierul uman. Sa intelegi "functionarea" in sensul de comportamentul/performanta are meritul ei real, ca o analogie a "psihologiei aplicate unei masini" nu unei persoane, poate ca sunt persoane interesate de asta pe elforum (presupunere) RR PS - La nivel de intelegere, e mult mai util sa-i dai probleme punctuale unde sa faca greseli (verificabile) care de multe ori te pot duce la niste concluzii mult mai bune despre comportament/process La un topic recent, un coleg "clona" cum ii ziceti voi a detectat o eroare fina cand a generat cod Verilog care e o confirmare ca nu face copy/paste ci genereaza "on the fly" fiind o greseala de typo nu de logica. (lucru confirmat mai demult si cu cod NC) Citat Ca cei care lucreaza la ele vand variante personalizate cu milioane in timp ce tu traiesti de azi pe maine ca urmare a depanarilor in electronica care sunt muribunde? daca ar fi muribunde nu ar fi jumatate din elforum intrebari de fisiere pentru nand-flash si eMMC sau cum identifici o piesa, ce facem ignoram realitatea ca sa ne alimentam niste convingeri? Edited December 12, 2025 by roadrunner 1 Link to comment
merck Posted December 12, 2025 Share Posted December 12, 2025 Acum 50 minute, roadrunner a spus: si ti-a zis? Ca eu chiar stiu cum functioneza ca m-am ocupat serios de domeniul asta ani de-a randul si am mari rezerve ca-ti poate spune cum functionaeaza (nu e ca nu vrea, nu stie) Nu stie cum e cum e construit (nu e self aware) si nu se pricepe la partea de jos (low level) Pai daca tu stii si el nu stie stie de ce nu-i spui si lui? Nu vrei sa stie si el, sau cum? Link to comment
Recommended Posts