Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Punte LCR1020E de la Fnirsi

Craciun

Recommended Posts

Este o punte foarte profi, sculă de sculă by FNIRSI scammer laboratory!

Sunt ironic desigur, nimic de la FNIRSI nu este profi și nici măcar semi-profi.

Salut @Stefan

Eu am de la ei niste pensete ptr masurat SMDuri si sunt foarte multumit de ele, no fi ea profi dar tot e mai buna decat ESRmetrul pe care il am eu...

BR/Daniel

Putini mai dau banii pe scule profi. Si majoritatea cumpara doar din cauza piticilor de pe creier ( va pot confirma eu).

Poti munci linistit si cu Fnirsi la reparat tv-uri laptoape si alte cele.

Stefan are aparatul și a postat zilele trecute problemele pe care le-a descoperit la el, într-adevăr are niste probleme care te fac să nu poți avea încredere în masurători . 

Salut @Stefan,

E naspa daca are bugurile astea, le-am trimis astora mail ca renunt la comanda, sa vedem daca accepta...

BR/Daniel

Le vor rezova in timp. Cu update de sw.  Mai ales daca se vinde.

Vin din domeniul auto si stiu ce spun.

Mie mi se pare extrem de complicat de folosit sincer. Prefer ceva simplu. Am cred ca 10 12 multimetre.

Si prefer fluke 115. De ce ? Pt ca este usor de folosit si se vede bine.

Am 289 si nu il suport.

@Craciun nu am spus să renunțați la comandă, poate aparatul meu e defect. Nu? Nici măcar nu am făcut trimitere către postarea cu pricina deoarece e foarte posibil ca Dvs. să fiți mulțumit de aparat. Doar am ținut să precizeze că nimic din ce vinde FNIRSI nu-i profi.

Cu siguranță, dacă nu există limitări hardware, o parte din probleme se vor rezolva prin update-uri dar e frustrant când găsești bug-uri până și la chestii banale. Îți dai seama cât e de testat un produs dacă nu au fost în stare ca la primul update v1.1 să rezolve măcar chestia cu unitatea de măsură pe selecția manuală a domeniului său APO-ul.

Cred că mi-ai umplut frigiderul 😅, până atunci nu amintise nimeni de update-uri.

IMG-20250910-172852.jpg

https://youtube.com/shorts/UDfmNr665OM?si=Tl56DLDNj9692I-B

Salut @Stefan

Am anulat comanda, astept sa imi vina banii inapoi.

Oricum eu mai am un ESRmetru miron-63 luat de pe forum si un LCR M328 care isi fac treaba.

Nu imi place sa iau un aparat nou si sa stiu ca nu ma pot baza pe el...

BR/Daniel

Edited by Craciun