mk3_cdj Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 mi-am facut un Mini Flower imi puteti zice cu ce as putea vopsi oglinzile sa fie colorate ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George(sb) Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 cu oja Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk3_cdj Posted February 11, 2008 Author Share Posted February 11, 2008 Sincer nu am auzit de asa ceva :smt003 imi poti zice de unde as putea cumpara asa ceva sau face rost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pid Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 nu ai sotie / prietena?ea trebuie sa stie unde se gaseste oja :smt021 eu personal nu mi-am mai batut capu... am luat o chinezarie care are o tabla parabolica cu oglini colorate lipite de ea. cred ca gasesti ceva de genu asta pe la 1 mil (numai ca se roteste independent de muzica) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk3_cdj Posted February 11, 2008 Author Share Posted February 11, 2008 eee ... eu de pliptiseala miam facut chestia asta urmeaza sa imi cumpar ceva calumea curand :weedman: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sorin2005 Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Oja e buna daca ai un bec acceptabil care nu degaja caldura prea multa...vezi daca tabla cu oglinzi se incinge rau....daca da nu-ti recomand oja s-ar putea sa inceapa sa cam miroasa a vopsea arsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk3_cdj Posted February 11, 2008 Author Share Posted February 11, 2008 inca sin in cautarea celei mai bune solutiibec nu stiu de care sa iau inca as lua unul sa vada cat de cat bine si sa nu se incalzeasca foarte tare ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Cand eram mic faceam orgi de lumini dar nu se gaseau becuri colorate. Asa ca le coloram cu pasta de pix. Scoteam varful metalic, suflam in mina de pix si pe urma intindeam pasta pe sticla becului cu o hartie.Nu prea tinea daca se incingeau becurile. Verdele si rosul ieseau foarte bine, albastrul mai putin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk3_cdj Posted February 12, 2008 Author Share Posted February 12, 2008 mia trecut prin cap:)) dar daca u bec de vreo 50w nu mai tine sau mai mare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.L Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 incearca cu markere de cd-uripe neoane la 40gr n-au probleme nici alea mai groase(excus bic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk3_cdj Posted February 12, 2008 Author Share Posted February 12, 2008 cum as putea face asa vu vreo 20 de led-uri de culori diferite sa se aptinda separat sa zicem albastru rosu verde si sa se aprinda brusc acele culori odata sau sa se imbine o culoare cu alta..... ma puteti ajuta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niq_ro Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 un "amarat" de joc de lumini, una din variantele de la http://www.niqro.lx.ro/4017.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.