Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sunet intermitent la TV BEKO sasiu 12.4 cu nn5198k


Guest poppycomp

Recommended Posts

Guest poppycomp

Doresc sa gasesc schema interna a integratului NN5198k care echipeaza TV BEKO.Am observat ca tensiunea pe pinul 30 (audio out) este de cca.5,8V atunci cind dispare sunetul fata de 4,2V cind functioneaza normal.As dori sa inlocuiesc partea de sunet cu un circuit separat (nu vreau sa pun un modul intreg tip Schneider DTV1).La magazin este foarte scump si nici macar nu il au pe stoc.

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest poppycomp

Am doua manuale service pentru BEKO sasiu 12.4 dar nu au detalii despre configuratia interna a NN5198K .Ma intereseaza alt pin de unde pot scoate semnal modulat cu care sa intru intr-un demodulator de sunet (TBA 120T) in afara de pinul 30 (care scoate semnal numai pe norma DK). Adresa mea este [email protected].

Link to comment
Guest poppycomp

Scuze de intirziere.Am rezolvat pina la urma cu un modul de AFI-CC+sunet de Schneider DTV2 ,cu toate ca nu as fi vrut asa,dar trebuia sa il rezolv repede.Ar mai fi fost si alte solutii dar trebuia sa construiesc modulul,asa ca am preferat sa il iau de-a gata.Multumesc oricum pentru interes.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines