Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

reseter cartus


Guest d_dan85
 Share

Recommended Posts

Guest d_dan85

salut!!am o imprimanta HP C3180,foloseste cartusul color 342,343,care costa vreo 70 ronleam incarcat cu cerneala dar problema este la resetarea cartusului,daca ma putetzi ajuta sa gasesc un reseter pntr cartusele hp 342 sau 343 VA MULTUMESC ANTICIPAT !!!

Link to comment
Share on other sites

Nu ai nevoie de nici un reset. Imprimanta va functiona in continuare si din cand in cand iti da mesaj de low ink lalala, insa va printa fara probleme :yawinkle: PS: 343-ul il gasesti undeva la 60lei in sellgros. Cam atat am dat acum ~2 luni cand l-am schimbat

Link to comment
Share on other sites

Guest d_dan85

NU MA DERANJEAZA MESAJUL, NU POT SA MAI PRINTEZ PRINTEAZA FARA O CULOARE ,FARA ROSU SAU FARA GALBENCU MAI MULTE CARTUSE MIA FACUT TREABA ASTA,SE DEFECTEAZA CARTUSELE SAU TREBUIE RESETAT CARTUSUL???

Link to comment
Share on other sites

Subject: reseter cartus

ai reincarcat vreun cartus? singur, singurel ? poate ai incurcat culorile si ai dat peste cap imprimanta....

CE TI SE PARE ATIT DE SPECTACULOS PRIN A INCARCA UN CARTUS?CUM SA INCURC CULOAREA???DC NU CITESTI MAI BINE, POT SA INCURC CULOAREA DE 4 ORI?????
eu sunt cel care nu intelege? nu fi asa nervos si nu te agita....nu e nimeni obligat sa iti raspunda.cartusul color, da ? are 3 culori albastru, rosu si galben da ? este suficient sa reincarci o singura data gresit si se strica....daca nu esti multumit de raspunsurile primite, ia imprimanta in mana si dute cu ea la service
Link to comment
Share on other sites

Guest d_dan85

IMPRIMANTA FUNCTIONEAZA PERFECT CU UN CARTUS NOU, NU IA ESTE PROBLEMADIN CE AM MAI CITIT PE INTERNET CARTUSELE AU UN CIP CARE MASOARA CERNEALA SI COTORIZEAZA CITE PAGINI A PRINTAT CARTUSUL .PROIBLEMA ESTE CA NU AM GASIT UN RESETER PENTRU TIPUL DE CARTUS CARE IL FOLOSESC, AM GASIT RESETER DE CARTUSE HP DAR LUCREAZA DOAR LA TIPURILE MAI VECHIAS FI VRUT EU SA INCURC CULOAREA !!!

Link to comment
Share on other sites

Posted Image

La cartusul color nu se consuma in mod egal culorile. Este posibil ca la un moment dat una dintre culori sa se consume mai repede, sa nu mai tiparesti decat a/n de vre-o 2-3 ori apoi sa tiparesti iar color si sa constati asta. Intre timp, de la pornit/oprit imprimanta capul se parleste daca sta fara cerneala, sau buretele se usuca si nu mai functioneaza calumea pe culoarea respectiva. Ce poti face....fie ai grija de fiecare data la nivelul din cartusul color, fie renunti la a mai printa color.

 

PS: Daca mai scrii cu caps topicul se va inchide!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Unele versiuni de Hp mai noi au cartuse care se auto scurtcircuiteaza ( = se distrug circuitele de control al duzelor definitiv ) dupa un anumit timp pe care il estimeaza ele ...Asa ca de aia nu sunt resetere pentru acele tipuri de cartuse !Iti cumperi altul nou !Aparusera chipuri de schimb prin taiwan ... dar nu merita deranjul ...!

Link to comment
Share on other sites

Oare? La cat costa sa rescrii un microcontroller cu un soft crackuit, crezi ca va fi o problema asa de mare?De curiozitate, HP a implementat asta doar la modele noi de imprimante sau si la cartusele noi pentru modelele mai vechi de imprimante...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines