teotv Posted June 8 Share Posted June 8 Cum se poate dezactiva sunetul(bipul) la acest model? Link to comment
modoran Posted June 8 Share Posted June 8 Altfel decat sa elimini/astupi goarna din el ? Crezi ca se poate altfel ? Link to comment
teotv Posted June 8 Author Share Posted June 8 Credeam că există vreo posibilitate din combinații de butoane. Se pare că trebuie să-i elimin "goarna" Link to comment
validae Posted June 8 Share Posted June 8 Ai încercat să-i cauți manualul pe net ? Dacă există dezactivarea bipului, trebuie să scrie în manual asta.Dacă nu, scoți buzzerul de pe placă sau lipești scoci peste gaura lui.. Link to comment
teotv Posted June 8 Author Share Posted June 8 Am instrucțiunile aparatului, dar nu spune nimic. Link to comment
validae Posted June 8 Share Posted June 8 Lipește atunci scoci peste gaura buzzerului, poate vreodată te răzgândești. Link to comment
ady2006 Posted June 9 Share Posted June 9 Este clar ca pe tine te enerveaza beep-ul ala. Dar sa te gandesti ca partea de telecomanda de la ac este departe de una de tv. Beep-ul ala iti confirma ca ac-ul a luat comanda mai prompt decat restul manifestarilor aparatului. 1 Link to comment
teotv Posted June 9 Author Share Posted June 9 Este foarte enervant mai ales noaptea,trezesc toată casa. Am avut o tentativa de blocare a buzzeruluidar nu am reușit sa ajung la el. Nu cedez. Link to comment
Recommended Posts