Guest mariannnn Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 am bulit un cablu de date...asta pentru ca m-am crezut eu mesterica...este cam 15 ron unul dar as vrea sa il repar pe asta pt ca mai mult vreau sa imi treaca parerea asta proasta pe care o am despre mine.....cine este mai mester ca mine si vrea sa ma ajute, va rog luati cablul de date si un aparat de control si as vrea sa imi spuneti si mie legaturile de la pinii cei mici cu cei din mufa USBmultumesc mult... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MifTy Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 vezi pe pinouts.ru !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
one Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Offtopic:asta imi aduce aminte de bancul cu experienta cu bilele: una s-a pierdut si cealalta s-a stricat. :supz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts