spinach Posted February 8, 2008 Share Posted February 8, 2008 salutam,Foloseste cineva placa audio wireless externa Abit wad01 ? Eu am asa ceva conectata pe regim de acces point cu un ruter si un leptop . Desi in prospect se afirma ca merge pe 5.1 , nu am reusit sa aflu misterul cum poate merge pe 5.1Pe stereo merge ; cuplarea ei se face pe fibra optica cu un receiver ; cind cer 5.1 (AC3) , din leptop , se receptoneaza tot stereo si se aude o un zgomot specific de semnal nedecodat pentru ca receiverul nu decodeaza, adica semnalul nu este standart ac3 si se refuza decodarea lui. Receiverul decodeaza perfect daca din un PC am injectat pe cablu semnal AC3. cine are idei ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spinach Posted February 14, 2008 Author Share Posted February 14, 2008 Chiar nu stie nimeni nimic ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts