Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stress/no stress

ionut120v

Recommended Posts

Posted (edited)

Am intalnit zilele astea un exmplu ca la carte in legatura cu opinia mea despre stress si energie, doi frati unul de 46 si unul de 42 cel de 46 lucreaza la Hidrolecrica la grupul de hidrocentale Tismana pe care le cunosc bine deorece un unchi de al meu a lucrat acolo, cel de 46 avea parul negru arata in genere mai tanar ca cel de 42 si e dublu ca marime, cel de 42 e persona importanta la IGPR la Bucuresti dar are parul carunt, arata imbatranit si e slab.

Se pare ca hidrocentralele astea si in principiu energia curata sunt un remediu antistress pentru cei aflati pe partea corecta a contorului.

In discutiile cu ei am inteles la um moment dat ca injectia neaurtorizata de exmplu cu sisteme fotovoltaice ar putea fi amendata, un alt dezavanaj al retelei care inclina balanta spre nu merita, oricum e amendata informal prin contoarele care inregistreaza injectia drept consum.

Lumea  nu se rezuma la reteaua  publica, trebuie sa inteleaga ca ei reprezinta doar o parte din realitate si ca orice dezavataj care in produc clientilor face acea parte mai mica, orice consumator industrial cauta pretul cel mai avatajos in toata lumea nu se limiteaza la o tara sau continent, cei care pot oferi energie ieftina pot oferi la pachet si transport ieftin, prin urmare avatajul e net, sa nu ne miram ca pleaca industriile.

Nu stiu daca preturile vehiculate la energie sunt realiste sau sunt umflate artificial pentru a crea pentru unii o oaza in mijlocul desertului.

Edited by ionut120v
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• roadrunner

1

• ionut120v

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Acum 2 ore, ionut120v a spus:

cel de 42 e persona importanta la IGPR la Bucuresti dar are parul carunt, arata imbatranit si e slab.

poate are o nevasta grasa si proasta.

RR